bu da benim evim ceny42 ANTALYA

zevkler ve renkler tartışılmaz benim evim bana güzel ve ben mutluyum huzurluyum evimde önemli olanda bu fotoğrafların çerçevesiz olması yatak örtümün ne bilim oturma odamın kötü olması önemli değil ben hepsini severek beğenerek aldımm....

hmm.. önemli olan ne peki? buraya çok beğendiğiniz eşyalarınızın resmini koyarak övgü almak mı? kusura bakmayın övgü kadar tavsiyede olacak, eleştiri de olacak. herşeye açık olmak lazım. :ssz:

yok kızmadım eleştirilmek fikir almak için koydum resimleri bunlar 2009daydı :D ama mutfak halısında değişiklik oldu ve evde de yani taşındım bu evden ,salonumun halısı kırmızılı falan olduğu için fonu o tonda yaptırmıştım siyah yapsam kapkaranlık olur die düşünmüştüm,dantellerde ilk ev serildiği zaman annemim marifeti serdi serpiştirdi :D,oturma odasını bende beğenmiyorum ama mecbur gibi bişey oldu onu almam:( o yüzden eskitmeye çalışıyorum ama eskimiyoda:(( ama halıyı değitirmek istyrm bu aralar mesela önerilerin nedr evi nasıl hale yola sokabilirim:( fikre ihtiyacım var salon ve dekarosyon bölüme koymuştum salonresmimi yeni evden yerleştirme yapamdım :(( bana yardımcı olursanız sevinirim

canım önerilerim cevabımda var zaten ,öncelikle maddi durumun elverdikçe yapılabilir bişeyler elbette ,o pembe koltukları tek renge kaplatmakla işe başla ,sonrası gelir zaten ,ona uyacak perde halı derken bir bakmışsın evin bambaşka oluvermiş ..

hmm.. önemli olan ne peki? buraya çok beğendiğiniz eşyalarınızın resmini koyarak övgü almak mı? kusura bakmayın övgü kadar tavsiyede olacak, eleştiri de olacak. herşeye açık olmak lazım. :ssz:

eleştiri yaparken kırıcı olmamakta gerek ve küçümsememek gerek insanları herkesin yuvası evi kendine güzelll kendine şirin

evet evinizin muhteşem olduğu söylenemez ama bence fazla yüklenmişler size;) şimdi öncelikle bir kişinin daha söylediği gibi evinizde ilk yapmanız gereken oturma odanızdaki koltukları kaplatmak. eğer şu aralar maddi olarak müsait değilseniz geçirilebilen tiplerden açık renk örtüler alabilirsiniz ama mutlaka açık renk olmalı. ikinci yapılacak olan şey salon ve oturma odası perdelerinizi değiştirmek. onlar da kesinlikle beyaz-krem tonlarında ve düz (desensiz) modeller olmalı. üçüncüsü ise halılarınız..bütün halılarınızı daha açık tonlarda ve daha modern tercih etmelisiniz. ayrıca yeni gelin olduğunuz için serildiğini düşünüyorum eminim günlük olarak bunu kullanmıyorsunuzdur o yüzden yatak örtünüz için yorum yapmayacağım:)
bütün bu öneriler hep maddiyata dayanıyor ama koltuklara örtüyü mutlaka düşünün derim ben. o odanın havası hemen değişecektir emin olun;)
güle güle mutlulukla oturun:34:

Son düzenleme:
berbat diyorum tek kelimeyle..bu işin ekonomiyle alakası olduguna inanmıyorum o nedenle eleştiri yapıyorum zaten..bır kere emınım o yatakodandakı yatak ortusune dunya kadar para vermıssındır ama canım english home dıye bır magza var o kadar uyguna sade ve asil yatakortulerı var kı..ama suc bulmuyorum belkıde anne almıstır ama zamanla senın zevkın de degısıp bunları begenmemeye baslayacaksın 5 yılın sonunda ole oluyor aklında bulunsun dıye verdım magza ısmını..bıraz da yenı evlenenlerde su oluyor bılıncsızce bır dekorasyon anlayısı hakım ki bende oleydım...ama su an degısım basladı ve sureklı bakınıyorum dekorasyon sıtelerıne ..bu tarzdan yıllardır vazgecılemedı ulkemde cok alaturka ve avangardın yandan yemişi ...güle güle oturun ne dıyeyım daha:30:

hepimiz ilk defa eşya alırken hatalar yapabiliriz niye hiç yapmamış gibi yorumlar yazıyosunuz zaten arkadaş söylemiş fikirlerinize açığım diye gıcık oluyorum böyle yorumlara

herkes alıştı burada aşırı derecede ozenilmis evleri gormeye herkesin evi oyle olmalıymıs gibi yorumlar yapılıyor. ne yapsın arkadaş soylemis koltuk takımlarını almaya mecbur kaldım diye.herhalde paylastıgına paylasacagına pısman olmustur. bu kadar acımasızca eleştiri olmaz.valla mutluluk esyayla olmuyor. esinle mutluysan tamamdır gerisi yalandır.

önemli olan allah herkese ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, arkadaşın içinden gelmiş, paylaşmış bukadar ağır eleştirye gerek yok bence.

arkadaşlar bence eleştiri yaparken hemde insanların evi hakkında biraz daha olumlu olunabilir diye düşünüyorum şu var oturma odasını seçerken mağaza sahibi önüne kartela koymuştur muhakkak kumaş seçebimeniz için daha farklı tercihler yapılabilirdi ama seçimi bakalımki konu sahibimi yaptı belki cadaloz kaynanası yaptı yada adamın elinde bi tek bu koltuk takımı vardı fiyatı uygunda kızcağızda tamam fiyatı uygun dedi aldı onun kuşullarını bilemeyizki madem oturma odası bu kadar renkli alında halı renkli olmayabilirdi düz krem bile olabilirdi fakat yi,ne yanlış tercihler yapılmış ama bu diilki düzelmez:) bende eşyalarımı şimdi alıyo olsaydım o kadar başka tercihler yapardımki anlatamam evim bambaşka olurdu:)
sana önerebilceğim dantelleri zaten kaldırdım demişssin bence tatak örtünüde kaldır tatlım zaten bi zman sonra sırf uğraşmak istemediğin için kendin kaldırcaksın onun yerine battaniye bile serebilirsin:)
otuma odanıda toplamda 40-50 liraya yenileyebilirsin semt pazarınız vardır mutlaka oraya gittiğinde tatlım koltukların üstüne beyaz renkli polar al 5-6 metre heryerini kapatıcak gibi halının üstü içinde özel polarlar var altı halıya yapışan kaymaz polarlar onlardan beyazx yada gri bi polar alırsın odan yenilenir

berbat diyorum tek kelimeyle..bu işin ekonomiyle alakası olduguna inanmıyorum o nedenle eleştiri yapıyorum zaten..bır kere emınım o yatakodandakı yatak ortusune dunya kadar para vermıssındır ama canım english home dıye bır magza var o kadar uyguna sade ve asil yatakortulerı var kı..ama suc bulmuyorum belkıde anne almıstır ama zamanla senın zevkın de degısıp bunları begenmemeye baslayacaksın 5 yılın sonunda ole oluyor aklında bulunsun dıye verdım magza ısmını..bıraz da yenı evlenenlerde su oluyor bılıncsızce bır dekorasyon anlayısı hakım ki bende oleydım...ama su an degısım basladı ve sureklı bakınıyorum dekorasyon sıtelerıne ..bu tarzdan yıllardır vazgecılemedı ulkemde cok alaturka ve avangardın yandan yemişi ...güle güle oturun ne dıyeyım daha:30:

evet english home diye bi mağaza var ama belki kadının oldugu yerde yoktu arkadaşım yada oraya gidemedi yani yatagının üstündeki örtünün benzerinden annem banada almış benim haberim yoktu küçüktüm ben sermeme hakkımı kullandım seredebilirdim bu kadar ağır eleştirmeyelim bence.........

Back
X