bu da benim evim ceny42 ANTALYA

ceny42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
26
4
86
Antalya
Eksikler çok zamanla tamamlancak inşallah...

Eklentiler

• $100_2835.webp
    $100_2835.webp
    44 KB · Görüntüleme: 201
  • $100_2840.webp
    $100_2840.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 167
  • $100_2841.webp
    $100_2841.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 180
  • $100_2848.webp
    $100_2848.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 181
  • $100_2890.webp
    $100_2890.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 173
  • $100_2891.webp
    $100_2891.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 189
  • $100_2892.webp
    $100_2892.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 183
  • $100_2893.webp
    $100_2893.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 165
  • $100_2929.webp
    $100_2929.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 190
  • $100_3054.webp
    $100_3054.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 170
  • $100_3055.webp
    $100_3055.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 174
  • $100_3069.webp
    $100_3069.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 177
  • $100_3078.webp
    $100_3078.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 180
  • $100_3082.webp
    $100_3082.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 174
Çok cici eviniz.:nazar:
Ağız tadıyla oturun inşallah..
Nacizane fikrim aynalı konsolun üstündeki beyaz danteli kaldırmanız.:31:

öncelikle söyleyeceklerime kızmak yok tamam ,madem evini koydun birkaç eleştiri yapacağım
1-salonun tülleri ve fonları mobilyanla hiç ama hiç uyumlu değil ,yani koyu kahve siyah arası bir mobilya fakat bordolu tüller ve fonlar
2-mutfak halısı çok çok eski bir model daha modern olabilirdi
3-o konsolun üstündeki ve yatak odasındaki aynanın üzerindeki danteller de neyin nesi kaldır onları bence
4-hele o kırmızı tüllü kıvrımlı yatak örtün ,senin zevkin ama ben hiç ama hiç beğenmedim
5-ve en can alıcı nokta ,oturma odanı çok aradınmı allah aşkına ,yani herşey pembe çiçekli filan tüller halı yani hiçbir bütünlük yok ..

fakat yeni evlisin sanırım üzmek istemem,yatak odası ve salon mobilyan güzel ,sadece onları güzel aksesuarlarla kombinleyememişsin hepsi bu ,zamanla perde ve halılar değişir biraz daha sade bir ortam yaratılırsa daha güzel olur
allah güle güle oturmak nasip etsin..

öncelikle söyleyeceklerime kızmak yok tamam ,madem evini koydun birkaç eleştiri yapacağım
1-salonun tülleri ve fonları mobilyanla hiç ama hiç uyumlu değil ,yani koyu kahve siyah arası bir mobilya fakat bordolu tüller ve fonlar
3-o konsolun üstündeki ve yatak odasındaki aynanın üzerindeki danteller de neyin nesi kaldır onları bence
4-hele o kırmızı tüllü kıvrımlı yatak örtün ,senin zevkin ama ben hiç ama hiç beğenmedim
5-ve en can alıcı nokta ,oturma odanı çok aradınmı allah aşkına ,yani herşey pembe çiçekli filan tüller halı yani hiçbir bütünlük yok ..

fakat yeni evlisin sanırım üzmek istemem,yatak odası ve salon mobilyan güzel ,sadece onları güzel aksesuarlarla kombinleyememişsin hepsi bu ,zamanla perde ve halılar değişir biraz daha sade bir ortam yaratılırsa daha güzel olur
Kesinlikle katılıyorum :31:

yok kızmadım eleştirilmek fikir almak için koydum resimleri bunlar 2009daydı :D ama mutfak halısında değişiklik oldu ve evde de yani taşındım bu evden ,salonumun halısı kırmızılı falan olduğu için fonu o tonda yaptırmıştım siyah yapsam kapkaranlık olur die düşünmüştüm,dantellerde ilk ev serildiği zaman annemim marifeti serdi serpiştirdi :D,oturma odasını bende beğenmiyorum ama mecbur gibi bişey oldu onu almam:( o yüzden eskitmeye çalışıyorum ama eskimiyoda:(( ama halıyı değitirmek istyrm bu aralar mesela önerilerin nedr evi nasıl hale yola sokabilirim:( fikre ihtiyacım var salon ve dekarosyon bölüme koymuştum salonresmimi yeni evden yerleştirme yapamdım :(( bana yardımcı olursanız sevinirim

canım ben bakarken yoruldum inan..çok koyu renkler yoğun evınde.siyah koltuklarına biraz durumu kurtarmak acısından perdeni sade beyaz yapsaydın iyi olurdu.tabıkı bu senın zevkın ama benım fıkrımde bu.ayrıca o oturma odanın halıde çok içler acısı çocuk odası gıbı ve çok cırtlak bı pembe bakarken ınsan sıkılıyor.halını koltuguna uydurmaya calısarak dahada beter karısmıs ortalık :( 2.si o aynanın üstündekı artık demode olmus dantelleri kaldır bence çok çirkin bi görüntü oluyor onların yerı sandık bnce tarıhte kaldılar...perdelerıne takmıs oldugun kıskaçlarıda çıkar bnce bıri aşağıda biri yukarda duruyo.bide ben şunu anlamıyorum benı yanlıs anlamzsan artık söylemek ıstıyorum bunu.bu çeyizleri dantelleri sergılemek niye!. havlular cemberler koltukların üstünde sergide :) uzaktan zaten anlasılmayan örnekler resımde daha saçma bı görüntü veriyo yeterınce.. nys..kırılmaz ve bu söyledıklerımı uygularsan sevınırım..ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasıp etsın canım ..

Diğer konunu hatırladım.Bu resimlere göre söyleyebileceğim...
Yemek masasının sandalyelerini krem rengi kaplatabilirsin.Böylece masa tarafı aydınlanır.
Orta sehpasına,diğer konuda da büyük örtü sermişsin.Minik bir örtü veya örtüsüz olabilir.
Ayrıca,yemek masasının üzerine alçak boyda,top gibi duran bir çiçek aranjmanı kullanabilirsin.
Salonun hem eski,hem yeni halinde,gümüşlük çok sırıtıyor.

Oturma odasındaki koltukların kılıfını değiştirme imkanın varsa,krem rengi yapabilirsin.
Üzerine,pembe,yeşil,mor kırlentler kullanabilirsin.

eğer iyi bişey yazmıcaksam hiç yazmamayı tercih ederim genelde ama bu kez dayanamadım. Allah aşkına o evin hali ne öyle. o oturma odanda ki eşyaları çok aradın mı? çnk insan arasa bu kadar bulamaz..
fotoğraflarınız için çerçevemi bulamadın, öylece aynanın oraya asıvermişsin köy evlerindeki gibi..
bir de salonunda ki perdelerden senin içini hafakanlar basmıyormu?
ve evin zirve yaptığı nokta, o yatak örtüsü ve konsolun üstündeki dantel ekşiye konu olacak cinsten hakkaten..

eğer iyi bişey yazmıcaksam hiç yazmamayı tercih ederim genelde ama bu kez dayanamadım. Allah aşkına o evin hali ne öyle. o oturma odanda ki eşyaları çok aradın mı? çnk insan arasa bu kadar bulamaz..
fotoğraflarınız için çerçevemi bulamadın, öylece aynanın oraya asıvermişsin köy evlerindeki gibi..
bir de salonunda ki perdelerden senin içini hafakanlar basmıyormu?
ve evin zirve yaptığı nokta, o yatak örtüsü ve konsolun üstündeki dantel ekşiye konu olacak cinsten hakkaten..

zevkler ve renkler tartışılmaz benim evim bana güzel ve ben mutluyum huzurluyum evimde önemli olanda bu fotoğrafların çerçevesiz olması yatak örtümün ne bilim oturma odamın kötü olması önemli değil ben hepsini severek beğenerek aldımm....

Diğer konunu hatırladım.Bu resimlere göre söyleyebileceğim...
Yemek masasının sandalyelerini krem rengi kaplatabilirsin.Böylece masa tarafı aydınlanır.
Orta sehpasına,diğer konuda da büyük örtü sermişsin.Minik bir örtü veya örtüsüz olabilir.
Ayrıca,yemek masasının üzerine alçak boyda,top gibi duran bir çiçek aranjmanı kullanabilirsin.
Salonun hem eski,hem yeni halinde,gümüşlük çok sırıtıyor.

Oturma odasındaki koltukların kılıfını değiştirme imkanın varsa,krem rengi yapabilirsin.
Üzerine,pembe,yeşil,mor kırlentler kullanabilirsin.

güzel fikir bunu değerlendircem....teşekkkürler

Oturma odandaki koltukları değiştrime imkanını yoksa canım düz renk bir halı ve perde kullan yoksa koltuklar şirin ama çok kalabalık gibi durmuş . Yatak örtünüde değiştirsen gayet iyi :21:

Back
X