Bu da benim davetiyem..(Resimli)

çok güzelmiş hayırlı olsun üzerindeki fiyonk çok sevimli :)

hoş bir davetiye.Keşke bizim gelecekler misafirler de az olsaydı da biz de bastırabilseydik.Sayı 600ü bulunca zor oluyor bu .

nette davetiyelere bakarken bende bunu beğendim ama karar veremedim henüz

teşekkürler kızlar

gümüşcüm yakından bakmanı tavsiye ederım ben yınede
burcukerimcim evet canım 600 tl lik bi davtlıye bayagı pahalıya patlar bizim fazla akrabamız yok zaten cogu kişiyede faceden yada mail yoluyla atacam arkadas cevreme ozelııkle

tşk ederim yaptırdıktan sonra tepki aldım ne alakası varsa davetıye dedıgın beyaz olurmus

o davetiye beyaz olur diyenler benimkini hiç gormesin o zaman. benim ki pembeli morluydu. ama çok severek seçmistim davetiyemi. çok güzel davetiyen bence. allah tamamına erdirsin inşallah.

biraz önce babam böyle bir davetiye getirdi eve..
1 mayıs tarihli bir düğün..
yakından inceledim harika tebrikler arkadaşım

o davetiye beyaz olur diyenler benimkini hiç gormesin o zaman. benim ki pembeli morluydu. ama çok severek seçmistim davetiyemi. çok güzel davetiyen bence. allah tamamına erdirsin inşallah.

ya çok sevindim teşekkür ederm....evet bu beyaz olma takıntısı nerden geliyosa anlamadım

ya burada cok uygun fiyatlar okuyorum adet cogaldıkca rakam düsüyomu acaba ben nişanım için 100 tane sade bi model sipariş verdim 100 tanesi pazarlıkla 240 tl oldu

gzlmiş davetıyen canım sana bi öneri kırtasıylerde renklı sımlı kalemler oluyor kahverengi bi kalem bul cok gzl bi el yazısıyla yazdır. ben öyle yapmıstım sarı sımlı kalemle kendm el yazısıyla yazdım üm davetiyeleri cok gzl olmustu herkeste cok begendi:)

ya burada cok uygun fiyatlar okuyorum adet cogaldıkca rakam düsüyomu acaba ben nişanım için 100 tane sade bi model sipariş verdim 100 tanesi pazarlıkla 240 tl oldu

adet çoğaldıkça fiyatlar eksilmiyo
hatta her 200 liraya 20 lira daha ekleniyodu sanırım
ya da öyle bişey
tam bilmiyorum, kulaktan dolma söyledm
ama 240 fazla canım 100 taneye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…