Bu da benim Ceyiz hazirligi icin yaptigim Liste...

sHiRiNeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
431
0
0
Almanya
burdaki bir cok arkadasimizin hazirladigi ve paylastigi Listelerden esinlenerek:61:
bende kendi Listemi hazirladim:21:
tabii bir cok seyi kendimce sildim gereksiz diye.. farkli seyler ekledim:75:
kusura bakmayin Liste birazcik uzun, yazilarida kücük kalmis umarim sorun olmaz:26::26:
(kayit ettiginiz zaman yazilari okunur hale geliyor, burada paylasinca kücültülmüs olarak görüyorsunuz)

umarim faydasi dokunur size, tabii unuttugum seyler vardir ekleyebilirsenz veya sizin olmazsa olmazinisi paylasirsanz sevinirim..
fikirlerinizi ögrenmek sevindirir beni:79::81:
ceyizrb52zkeug7.jpg

Son düzenleme:
Listeni çok beğendim..Benimde kızıma daha alacaklarım var..Bu listenin bana çok yararı olacak..Teşekkürler..:71:

Son düzenleme:
Oyy bende kendi yaptığım listeme çok ayrıntılı diyodum, sen benide geçmişsin canımm:1: Ama çok beğendim, unutma ihtimalin sıfırr, insan bi ilk başta görünce gözü korkuyor ama olsun:69:

liste çok güzel olmus o kdr almama rağmen bnm bılem eksıklerım çıkdı. Yanız mutfak tepsısı eksık o dıkkatımı ckdı :)

Listen çok güzel alıp kopyaladım ben de. Gerçi benim için daha çok var ama elimde hazır bulunsun. :8:

Son düzenleme:
bir yandan almaya devam ediyoruz ama böyle liste halinde görünce daha önümde dağlar kadar alınacak eksikler var teşşekkürle canım liste için

:71:
Oyy bende kendi yaptığım listeme çok ayrıntılı diyodum, sen benide geçmişsin canımm:1: Ama çok beğendim, unutma ihtimalin sıfırr, insan bi ilk başta görünce gözü korkuyor ama olsun:69:

vallah canimceyiz bölümüne abone oldum resmen:1:
okuyorum yaziyorum.. bugün bile ekleyip sildiklerim oldu.. hic bitmiyor sanki..
bi yandanda aliyorum ediyorum.. umarim Rabbim hayirlisiyla güle güle kullanmayi nasip eder:97::81:

ilk gözüme çarpanlar, saklama kapları ve çay bardağı canım

canimm tsk ederim Bardaklarin oldugu yerde cay bardaklarinida eklemisim.. kendi kendimi en önemli seyi nasil unuturum diyodum bende:52: ama insanin gözünden kaca biliyor.
saklama kablarini gercekten unutmusum yazmayi sanirim, ama kendim Tupperware'de calisistigim icin evde yiginla dolu artik saklama kabi görecek halde degilim dogrusu:27:
bu arada reklam yapmak degilde yeni evlenecek olanlar ve benim gibi hazirlik yapanlar bu saklama kablarini bence Tupperwareden pahali pahali almaya gerek yok.. yani daha dogrusu alin ama üye olun Tupperwareye ozmn cok cok daha uyguna geliyor hepsi.. ben ögrenci olarak yoksa okadar parcayi zor alirdim acikcasi:77::75:

bon_cuk liste çok güzel olmus o kdr almama rağmen bnm bılem eksıklerım çıkdı. Yanız mutfak tepsısı eksık o dıkkatımı ckdı :)

tsk ederimmm :66: unutmusum eveet sagol ekliyorm hemen:71::70:

iyi oldu listeyi paylasmam:64:

:71:

vallah canimceyiz bölümüne abone oldum resmen:1:
okuyorum yaziyorum.. bugün bile ekleyip sildiklerim oldu.. hic bitmiyor sanki..
bi yandanda aliyorum ediyorum.. umarim Rabbim hayirlisiyla güle güle kullanmayi nasip eder:97::81:

canimm tsk ederim Bardaklarin oldugu yerde cay bardaklarinida eklemisim.. kendi kendimi en önemli seyi nasil unuturum diyodum bende:52: ama insanin gözünden kaca biliyor.
saklama kablarini gercekten unutmusum yazmayi sanirim, ama kendim Tupperware'de calisistigim icin evde yiginla dolu artik saklama kabi görecek halde degilim dogrusu:27:
bu arada reklam yapmak degilde yeni evlenecek olanlar ve benim gibi hazirlik yapanlar bu saklama kablarini bence Tupperwareden pahali pahali almaya gerek yok.. yani daha dogrusu alin ama üye olun Tupperwareye ozmn cok cok daha uyguna geliyor hepsi.. ben ögrenci olarak yoksa okadar parcayi zor alirdim acikcasi:77::75:

tsk ederimmm :66: unutmusum eveet sagol ekliyorm hemen:71::70:

iyi oldu listeyi paylasmam:64:

bencede iyi oldu :34:

Back
X