Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleribu da benim beğendiğim gelinlik:D
resimde gelinlik tam belli değil tüllerin arsında hafiften taşlar var ama resimde ışıldamamış:))) evet dediğin gibi olabilir düğüne 1 sene var yavaş yavaş oluşur gelinliğim böyle fikir alarak tşk ederim canım
resimde gelinlik tam belli değil tüllerin arsında hafiften taşlar var ama resimde ışıldamamış:))) evet dediğin gibi olabilir düğüne 1 sene var yavaş yavaş oluşur gelinliğim böyle fikir alarak tşk ederim canım
tüllerin arasında hafif taşlar olmasıda güzel.....bende seviyorum öyle ...ama dediğim gibi o kısım olmamış,torba gibi duruyor-tatlicadiarzu-
1 sene mi var daha...ohooo fikrin çok değişir daha şimdiden niye bakıyorsun ki....benim 1 sene bile yok kırk kere değişiyor fikrim....ama hevesleniyor insan dimiopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim yorumlarınız için canlarrrr
evet daha 1 senem var ama fikir ediniyorum şimdiden dolaşıorum bakyorum başka bir model var kafamda madam burcunun sahibi halamın oğlu gidip gidip deniyorum orda:)