Bu da bebek odaları için.. Oğlumun odası...

pufidik_doku

sadık üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
110
0
39
ben oğluşumun :emir_bebek:odasının rengini sevemediğim için ne yapabilirim diye düşündüm ve bulut çizmek geldi aklıma.denedim ve yanılmadım.biraz ışık yakıp söndürünce yıldızlar ışıl ışıl parlıyor.gündüz de bulutlar görünüyo.gayet güzel oldu :nazar:

kağıda bulut deseni çizdim bi kaç farklı modelde.sonra bi kaç parça sünger kestim. beyaz boyaya (normal evi boyadığımız boya) batırıp.çizdiğim şekillerin kenarlarına batırıp çektim yavaşça.böylece dokular oluştu.kenarlarını da mavi kuru boya ile çizdim.daha sonra da satın aldığım yıldızları aralarına silikonla yapıştırdım. elimde bu fotolar vardı umarım beğenirsiniz...zemuszemus
http://img249.imageshack.us/img249/2387/resim066.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/6310/resim067.jpg

çok şirin olmuş emeğine sağlıkopuyorumnanaktan

Süper olmuş aynen benim oğlumun odasıda bu şekilde ve babası boyamıştı dalgalı oldu :) eh kıyamadım emek verdi o kadar çok güzel bir fikir verdin...Fakat nasıl yaptığını anlayamadı bu yetenek fukarası arkadaşın

bunlarda benden fikirler olsun.

b_ic3.jpg

81144340kb4.jpg

53832677lw4.jpg

Süper olmuş aynen benim oğlumun odasıda bu şekilde ve babası boyamıştı dalgalı oldu :) eh kıyamadım emek verdi o kadar çok güzel bir fikir verdin...Fakat nasıl yaptığını anlayamadı bu yetenek fukarası arkadaşın

estafurullah :) ne demekyetenek fukarası :KK43: tekrar anlatayım.a4 kağıda gelişigüzel bulut desenleri çizdim.sonra desenin kenarlarını kestim (elimde bulut kaldı yani )7-8 tane farklı desen yaptım..sonra beyaz boyayı bulut şeklinin kenarlarına sürdüm onu duvara bastırınca süngerle nereyi boyayacağım ortaya çıksın dışına taşmasın diye. sonra bu dokulu gibi süngerler var ya delik delik gibi duruyo onu boyaya batırıp duvara dokundurup çektim.biraz kuruyunca da kenarını mavi kuru boya ile çizdim... marketten satın aldığım fosforlu yıldızları aralara sıcak silikonla yapıştırdım gelişigüzel bi şekilde. işlem tamm :)umarım denersin özellikle de gece mükemmel duruyo. oğlum da mışıl mışıl uyuyo :lepi:

X