- 16 Kasım 2017
- 463
- -612
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzün belirli bir yaştan sonra yenilenmesi duruyor. Bence retinol içeren hücre yenileyici vitaminler almaya başlamalısınız. A,B2 ve E vitaminlerinin de cilde faydalarını duymuştum.Merhaba daha once 6 seans dermapen tedavisı gordum fakat hıcbır ise yaramadı cukurlarım da.. Bu cukurları kesın gecırecek bı tedavi varmı lutfen yardımcı olun. Cukurlarım 10 senelık cok derın ve eski..
Tesekkur ederim benım yasım daha 26 gencim aslında , bu dedıgınız serum sanırım cok derın cukurlara nası uygulanıyor blıyor musunuzYüzün belirli bir yaştan sonra yenilenmesi duruyor. Bence retinol içeren hücre yenileyici vitaminler almaya başlamalısınız. A,B2 ve E vitaminlerinin de cilde faydalarını duymuştum.
Dermabrazyon (dermabrasion) yöntemi vardı. Bunun için dermabrazyon yapan “estetik plastik cerrah” ile görüşmek lazımhatta belki daha başka yöntemler geliştirmişlerdirMerhaba daha once 6 seans dermapen tedavisı gordum fakat hıcbır ise yaramadı cukurlarım da.. Bu cukurları kesın gecırecek bı tedavi varmı lutfen yardımcı olun. Cukurlarım 10 senelık cok derın ve eski..
Kesin çözüm dermaroller.. Ama dermapen ile karıştırılıyor. Dermaroller daha derin bir çalışma şekli. Birde düzenli cinsel hayat birebir …Merhaba daha once 6 seans dermapen tedavisı gordum fakat hıcbır ise yaramadı cukurlarım da.. Bu cukurları kesın gecırecek bı tedavi varmı lutfen yardımcı olun. Cukurlarım 10 senelık cok derın ve eski..
Fraksiyonel lazerle cilt yenileniyo 3 seansta dogum lekeleri,güneş lekeleri,çocukluktan kalan tirnak izleri geçiyorsa bence sizin bu yüzünüzdeki çukurlarda geçer diye dusunuyorum bi araştirin istersenizMerhaba daha once 6 seans dermapen tedavisı gordum fakat hıcbır ise yaramadı cukurlarım da.. Bu cukurları kesın gecırecek bı tedavi varmı lutfen yardımcı olun. Cukurlarım 10 senelık cok derın ve eski..
Dermapen yaptırdım 6 seans ama ise yaramadı cukurlar cok derınKesin çözüm dermaroller.. Ama dermapen ile karıştırılıyor. Dermaroller daha derin bir çalışma şekli. Birde düzenli cinsel hayat birebir …
Benım cukurlarım cok derın fraksıyonel lazer esmer ciltler de iz bırakma durumu varmıs ondan cesaret edemedim acikcasıFraksiyonel lazerle cilt yenileniyo 3 seansta dogum lekeleri,güneş lekeleri,çocukluktan kalan tirnak izleri geçiyorsa bence sizin bu yüzünüzdeki çukurlarda geçer diye dusunuyorum bi araştirin isterseniz
Dermapen yaptırdım 6 seans ama ise yaramadı cukurlar cok derın
Franksiypnel lazer daha da etkili. Güzel bir yer.. Kesinlikle çözülür.
Onu yaptım olmadı ıyılesmedıMezoterapi
Sizinkiler derın mı yüzeysel mı. Bana özelden resım atın sıze bı yer onercm24 yaşındayım aynı problem 6 yıldır var heralde hayatımda. Denemediğim şey kalmadı
Aaa o ne alaka ya benim kardesimde esmer.Hani esmerlikten kastiniz ne bilmiyorum ama ben bugday tenliyim kardesim bariz esmer ama herhangi bir iz kalma durumu olmadiBenım cukurlarım cok derın fraksıyonel lazer esmer ciltler de iz bırakma durumu varmıs ondan cesaret edemedim acikcası
Onun cukurları da bole derın mıydı pekı ve tamamen gectı mı lazerleAaa o ne alaka ya benim kardesimde esmer.Hani esmerlikten kastiniz ne bilmiyorum ama ben bugday tenliyim kardesim bariz esmer ama herhangi bir iz kalma durumu olmadi
Onun cildinde çukurluklar yoktu siz araştirin bence hatta en sagliklisi doktorla görüsmeniz instagram hesabini aktif kullaniyo ordan da sorabilirsiniz yada yüz yüze görüsün çok iyi yardimsever bi doktor olmıycak bişeye olur demiyo zatenOnun cukurları da bole derın mıydı pekı ve tamamen gectı mı lazerle
Hangi doktor bu pekıOnun cildinde çukurluklar yoktu siz araştirin bence hatta en sagliklisi doktorla görüsmeniz instagram hesabini aktif kullaniyo ordan da sorabilirsiniz yada yüz yüze görüsün çok iyi yardimsever bi doktor olmıycak bişeye olur demiyo zaten
Bursada Kadin dogum uzmani Dr. Barış Korkmaz.bi sorun isterseniz hatta instagram hesabi da opdrbariskorkmaz bu adresHangi doktor bu pekı