Örgü bu corap nasil oruluyor bilen var mi hanimlar....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

xenalix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
166
1
43
nasil yapiliyor cok merak ediyorum..annem anlatti ama telefondan anlayamadim....(

Eklentiler

• $bootswheatgreenld7.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 113
tsk ederim..kazak kolundan yapmislar sanirim onu...cok guzelmis gercekten...

ayy kaç şişle oluyo bilmiyorum ama çok hoşmuş yaa eyer olurda bulursan nasıl örüldüğünü bizede anlatırmısın lütfen

şimdi daha dikkatli baktımda 5 şiş olduğunu sanmıyorum çünkü benim annem örerdi 5 şişle bu ona benzemiyo

ay valla herkese soruyorum...herkesten baska bir cevap geliooo...yunlerimi bile aldim oole bekliyorum

Son düzenleme:
ay valla herkese soruyorum...herkesten baska bir cevap geliooo...yunlerimi bile aldim oole bekliyorum

hazır kazağın kolunu omuzdaki dikişlerden söküp ayağının şeklinde kesip altına tabanlık koymuş
bu model eski kazağın varsa yada eski bir kazağının kolunu çıkarıp yapabilirsin.
Yok eğer iplerimi aldım örecem diyorsan.
İki şişle bir kazak kolu ör, sonrada aynen ayağına uygula zaten açıklamasını yapmış.
sen aynısını örecem diyosan başarılı olamayabilirsin,çünkü modeli çıkarırken arkadan ipler atmalı gidecek, onuda ayağına uyguladığın zaman hiç esnemez giyerken zorlanırsın.
bilmem açıklayıcı oldumu..

bu çorap değil çizme ve bu yıl acaip çok moda !!!!!haberin olsun

tatlım bunlar ugg
ben arkadaşların dediği gibi kazak koluyla yapmıştım
burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...e-giyimlik-ugg-304kiyuzlu-199anta-yapimi.html
yok aynısını yapmak istiyorum dersen bayramdan sonra beklemen gerek ben başladım ama bitiremedim daha çok yoğunum bu aralar.. yanlız şu söyliyim 2 şişle örulen bebek patiğini biliyorsan bunuda çok kolay yapabilirsin.

canim ama bu kazak kolu ile yapilan model diger arkadasin yolladigi link...benim sordugum oyleye benzemiyor..bi taban basladim ip cekerek yapicam umarim olurrr....

çok güzeller lütfen birisi en kısa zamanda anlatsın şunların yapılışını.bende ne zamandır bekliyorum.

sersoycum ,becerikli ablam bitirebildinmi merak ettim gerçekten çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…