Doktora gidip yardım aldın mı peki hiç ? Eşinde söylemiş aynısını çünkü...
insan kendinin doktorudur demişsin ne güzel de demişsin. neden korktuğunu düşündün mü hiç? seni tedirgin eden ne? ihtimallerin en kötüsünü mü düşünüyorsun? peki bide bunu sor kendine: en kötü ne olabilir ki?
nelerden korkuyorsunuz mesela?ama sorduğum soru iğne,diş doktoru v.s değil..onlardan birçok insan korkuyor.yaşamınızı etkileyecek ya da insanların sürekli korkaksın demesinin sebebi olan korkularınız neler?
muhakkak bir psikologla görüşün.onlar ilaç vermyorlar.bence çocuğunuz olmadan bunu çözmelisiniz.örnek vereyim...
eşim gececi ise gittiği zaman uuyuyamam mesela... iş yerine varınca bana mesaj at derim eşimi kaybetmekten çok korkuyorum...
Bebek istediğim için asla olmayacağı ihtimali bile korkutuyor beni...
Bütün testlerimi yaptırdım jinekologda hersey normal... ama içimde bi korku var yinede bebeğim olmayacak ve ben o zaman eşimi de kaybedecegim... belki bebeğim olmadığı için benimle evli kalmak istemeyecek... yada ben gurur yapıp boşanmak zorunda kalacağım bebeğim olmazsa çünkü o çok seviyor bebekleri. ..
başkalarının çocuklarını sevmesi bana acı veriyor...
Bunu doktora da bu şekilde anlatabilirsiniz...bi ara gitmiştim evlenmeden önce piskolok bi ilaç yazdı yolladı o ilaçları kullaninca daha kötü oldum uyusturuyor insanı...
Hayat dan zevk bile alamıyor sun. ..
o ilaçları bırakmayı kendim istedim..
uyusuk yaşamaktan kurtulmak için...
şimdi yine gitsem yine hap verecekler benim konuşmaya beni anlayan B8 dost arkadasa ihtiyacım var... eşim den başka kimsem yok...