- Konu Sahibi Kelebek8989
benimki seninkine göre koca sıpa:) 17 aylık. bi yandan iyi,konuştuklarımı anlıyor ama bi yandan da büyüdükçe meme bağımlılığı artıyor gibi.neyse bakalım allah bi kolay yolunu verir diye düşünüyorum. kısmetse en azından bi 6 aylık olana kadar emzirmeyi düşünüyorum. sonrası allah kerim.
Maşşallah kocaman olmuş Ama çocuklarımıza artık tek başlarına bişeyleri başarabileceklerini öğretmek gerekiyor çünkü hayatta bir de ölüm var...her zaman yanlarında olamama ihtimalimiz var ve çok bağımlı büyüdüklerinde yaşayacakları tranva o kadar büyük olacaktır. Benim arkadaşım 32 yaşında ve arkasında bir bebek bırakarak göçtü gitti dünyadan. Ben çok etkilendim bundan ve o zaman dan sonra çocuklarımıza güçlü olmayı en başta öğretmek gerek. 4 yaşına kadar annesinin koynunda yatan bir çocuğa söylenenin aksine hiçte güven duygusu aşılamıyoruz...asıl güvensiz, tek başına uyumayı bile beceremeyen çocuklar yetiştiriyoruzz. Tabi bu benim nacizane fikrim. Rabbim çocuklarımızı korusun bizide başlarından eksik etmesin...