• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuk neden uyanıp duruyo ya:((

benimki seninkine göre koca sıpa:) 17 aylık. bi yandan iyi,konuştuklarımı anlıyor ama bi yandan da büyüdükçe meme bağımlılığı artıyor gibi.neyse bakalım allah bi kolay yolunu verir diye düşünüyorum. kısmetse en azından bi 6 aylık olana kadar emzirmeyi düşünüyorum. sonrası allah kerim.

Maşşallah kocaman olmuş:KK51: Ama çocuklarımıza artık tek başlarına bişeyleri başarabileceklerini öğretmek gerekiyor çünkü hayatta bir de ölüm var...her zaman yanlarında olamama ihtimalimiz var ve çok bağımlı büyüdüklerinde yaşayacakları tranva o kadar büyük olacaktır. Benim arkadaşım 32 yaşında ve arkasında bir bebek bırakarak göçtü gitti dünyadan. Ben çok etkilendim bundan ve o zaman dan sonra çocuklarımıza güçlü olmayı en başta öğretmek gerek. 4 yaşına kadar annesinin koynunda yatan bir çocuğa söylenenin aksine hiçte güven duygusu aşılamıyoruz...asıl güvensiz, tek başına uyumayı bile beceremeyen çocuklar yetiştiriyoruzz. Tabi bu benim nacizane fikrim. Rabbim çocuklarımızı korusun bizide başlarından eksik etmesin...

Ben de memeden kesene kadar surekli uyanir uyanir emerdi.
Emerek uykuya daliyorsa memeyi bulamayinca kendilerini boslukta hissediyorlarmis.
Memeden kesince 1 kez biberon icin kalkardi, bir kac ay sonra da sabaha kadar uyumaya basladi.
Seninki memeden kesmek icin erken, emerek uyuyorsa bunu degistirmen lazim.

Kafayı yicem yatalı 2 saat oldu 100 defa kalktım yatağına koyuyorum hopppp uyanıyo karnının üstüne dönüyo çırpınıyo ağlıyo sonra 11 aylık oldu uykusu hiçmi düzelmez ya 1 sene olcak uykuyu unuttum salak salak geziyom ortada ne zaman şöyle uyanmadan uyicak 3-4 saate de razıyım yat kalk mahvoldum geceleride benden başkasını aslaaa istrmez
Offfff seni en iyi ben anlarim.galiba:( benimkide yaşına girecek haftaya. kabus olmali.bu diyorum artik.ayni seyleri yasiyorum dogdugunda n beri.hicmi duzelme olmaz diye kendimi yiyorum kafayo yiyorum:(uykisuzluk yuzunden cok mutsuzum agrasifim.uyku ne unuttum sanirim:( çözüm de bulamiyorum.

Dişte bi etjen diye düşünüyorum ama oldum olası böyle bi bebekti zaten uyku problemi hep vardı ama yaşında nerdeyse bi umut hergün bekliyorum ha bugün düzelir diye diye mahvoldum 3-4 çocuk isteyen ben bidaha düşünmüyorum gece uykusunu unuttum resmen gündüzde evin işi gücü yemek vs... Hayatım bu kaostan ibaret :KK43:((
Canim bir umit beklemekle olmaz ki br cok uyuku prolemni cozen metodlar var. Bunlari uygilarken belki 1 hata zorluk cekiyrsun ama sonasinda rahat ediyorsun. Buyuk ihtimalle bebisin daha kucukken yapilan hatali ebeveynlikten kaynaklanan sorunlar bunlar. Bir arkadas yanida yatiracaksin MECBUR! demis aman diyim yapma oyle brsey.

11 aylik kizim var her gece 5 kez uyaniyor 5-10 dk emiyor geri uyuyor tum cabalarima ragmen ek besini kabul etmiyor sadece anne sutu aliyor kilosu gelisimi iyi ama ek besin almadan bi tek emen bi benim cocugum mu ki diye dert ediyorum
Gece uyanmasi cok dogal canim 11 aylik bebek anne sutuyle uzun sure tok kalamaz acikiyordur minisin :) bu sorunu sorun diyrum ki gercekten sorun doktorunla enine boyuna kons. Normal duzelir vs diyip gecisiriyorsa da bence doktorunu degistir.

Maşşallah kocaman olmuş:KK51: Ama çocuklarımıza artık tek başlarına bişeyleri başarabileceklerini öğretmek gerekiyor çünkü hayatta bir de ölüm var...her zaman yanlarında olamama ihtimalimiz var ve çok bağımlı büyüdüklerinde yaşayacakları tranva o kadar büyük olacaktır. Benim arkadaşım 32 yaşında ve arkasında bir bebek bırakarak göçtü gitti dünyadan. Ben çok etkilendim bundan ve o zaman dan sonra çocuklarımıza güçlü olmayı en başta öğretmek gerek. 4 yaşına kadar annesinin koynunda yatan bir çocuğa söylenenin aksine hiçte güven duygusu aşılamıyoruz...asıl güvensiz, tek başına uyumayı bile beceremeyen çocuklar yetiştiriyoruzz. Tabi bu benim nacizane fikrim. Rabbim çocuklarımızı korusun bizide başlarından eksik etmesin...
Cok haklisin canimmmmm.

Back
X