Amaan sıkmayın canınızı. Heee hee deyin geçsin. Kafanıza takmayın. Hep yaşadık bunları. Şimdi benimki yürümeye hazırlanıyor. benimleyken arada düşüyor tabiii haliylen. Çocuk düşe kalka büyür. Fena birşey olmadıktan sonra normal bu durum. K. valide benim yanımda hiç düşmüyor diyor. Eminim öyledir diyorum ben de
çocuk çok uyur allah allah neden çok uyudu bişeyi mi var, çocuk az uyur allah allah bi sıkıntısı mı var derler. çok emer, fazlasını kusar yok yok kesin midesini üşüttü diye teşhis koyarlar. çocuk kakasını her zamanki gibi yapar hep de bilirler ama aaaa ishal oldu bu çocuk diye vah vah ederler. rengi mi sarı, rengi mi kırmızı? neden ağladı, neden sustu? ateşi mi var? aha hapşurdu kesin üşüttün. eyvah öksürüyor. soruları hiç bitmez. çocuk cok cok emer, emdikleri çenesinden akar, gelir mememe bakarlar süt gelmiyor mu diye. kulağı yamuk, bilmem neresi şöyle. hep bir sorun ararlar.
ya bi susun allah aşkına diye bağırasım, ortalığı dağıtasım var. bu çocuk maşallah topaç gibi. herşeyi de normal. neden hep bir eksik arıyorsunuz. bu çocuk çok iyi, asıl sizin neyiniz var????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?