Lekeler, Çiller Bu çiller?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sda01

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
621
3
296
- Yurtdışı
Guneste cikip beni sinir eden cillerim var
Bir kac gun once tatilden geldim
Yuzerken burun mandali takiyorum
Mandalin kapattigi yerlerde cil yok kalan yerlerde var
Yakindan bakinca cok komik ve igrenc gorunuyor
Bu goruntuden nasil kurtulabilirim?

Gunes kremi suruyordum surekli ama suyun altinda krem yuzunden kayip cikmasindan biktigim icin cok sik surmedim. Hataliyim sanirim..

benimde çillerim var.yazın çoğalan kışın azalan.ama çok sewiyorum ben onları.geçirmek gibi bi çabam hiç olmadııı:d

Çiller bence çok sempatik ve güzelliğe ayrı bir katkısı var.. Bence bu konuda yapacağın en güzel şey çillerini sevmek

Seviyorum sevmesine ama havuzda vs kaldigimda burnum yanaklarim tek tuk goz kapaklarimin uzerinde bile cikiyorlar
Ve suan su burunluk izi uyuz bir durum

Seviyorum sevmesine ama havuzda vs kaldigimda burnum yanaklarim tek tuk goz kapaklarimin uzerinde bile cikiyorlar
Ve suan su burunluk izi uyuz bir durum
canım benim ne denediysem denedim ama geçmiyor bu çiller en iyisi onlarla barışık olmak yapacak başka bir şey yok beni denizden havuzdan soğuttular.s

Çiller için yüksek faktörlü güneş kremleri ve çil ilaçları al canım.Ama bence çiller çok güzel ve sempatik bir şey keşke bende de olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…