• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cilde nasıl bir şey olur?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.770
1.441
63
Arkadaşlar merhaba 🥰

Ben pek makyaj tekniği bilmiyorum. Esmer tenliyim.

Ilk önce göz altıma kapatıcı sürüyorum.
Üstüne kapaticim topaklanmasın diye bazen renkli bazen ten rengi far suruyorum.
Üstüne eyeliner çekiyorum.
Rimel sürüyorum.
Bazen yanaklarıma allık sürüyorum.
Bazen alligi surdugum yerin üstü kemiği diyim oraya aydınlatıcı sürüyorum.
Ruj sürüyorum.
Cildim gözenekleri açın denildiği için korktum bu zamana kadar yapamadım zaten ama artık değişiklik istiyorum, kaldı ki kırışıklıklar da başladı.

Ama görüyorum şahane makyajlar yapılıyor.
Mesela kemikli ya da yamuk burunlar düzeltiliyor. Kapatici ya da fondoten suruluyor. Makyaj bazı kullanılıyor. Koyu renk çekilip hatlar ortaya çıkarılıyor. Bazen hiç makyaj yapmamış ne güzel cildi dediklerimiz meğer makyajlı oluyor.
Hangi markadan ne alacağımı bilemiyorum.
Cildim karma geçiyor diye biliyorum ama onu nasıl net öğrenirim bilemiyorum.
Aramızda bu işin proflari çoktur bana da bir el atalım mı🥰

Bu arada size zahmet çok pahalı ürünler önermeyin, her seferinde bunun alacağıma çocuğuma bez alırım diyip baktığım şeyleri bırakıyorum 🤭🥹
Böyle cildi olanlar cilt lekelerini kapatmak için ne kullanıyor acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba 🥰

Rimel sürüyorum.
Ruj sürüyorum.
Cildim gözenekleri açın denildiği için korktum bu zamana kadar yapamadım zaten ama artık değişiklik istiyorum, kaldı ki kırışıklıklar da başladı.

Mesela kemikli ya da yamuk burunlar düzeltiliyor. Kapatici ya da fondoten suruluyor. Makyaj bazı kullanılıyor. Koyu renk çekilip hatlar ortaya çıkarılıyor. Bazen hiç makyaj yapmamış ne güzel cildi dediklerimiz meğer makyajlı oluyor.

Bu arada size zahmet çok pahalı ürünler önermeyin, her seferinde bunun alacağıma çocuğuma bez alırım diyip baktığım şeyleri bırakıyorum 🤭🥹
Bazı eczanelerde cilt analizi yapılıyor, öncelikle cilt tipinize uygun ürünler seçin.
Makyaj ürünleri olarak dior kullanıyorum ama flormar da başarılı avmlerde flormar mağazalarında yüz hatlarınıza uygun makyaj tekniği ve ürünler öneriliyor yardımcı olur diye düşünüyorum:)

Bazı eczanelerde cilt analizi yapılıyor, öncelikle cilt tipinize uygun ürünler seçin.
Makyaj ürünleri olarak dior kullanıyorum ama flormar da başarılı avmlerde flormar mağazalarında yüz hatlarınıza uygun makyaj tekniği ve ürünler öneriliyor yardımcı olur diye düşünüyorum:)
Aaa öyle mi bunu bilmiyordum evet görüyorum Avmlerde 🥰 ara ara capslerde görüyorum korkunç makyajlar yapılmış bilmemlerdeki danışmanlara sordum onların verdiği ürünler diye dalga geçiyorlar inşallah öyle bir şey başıma gelmez🤭

Bu arada size zahmet çok pahalı ürünler önermeyin, her seferinde bunun alacağıma çocuğuma bez alırım diyip baktığım şeyleri bırakıyorum

Ucuz ürünlerle iyi bir goruntu ortaya ciktigini düsünmüyorum acikcasi makyaj ne kadar iyi yapilirsa yapilsin. Bi kere gratis watsons urunlerinde dogru durust soguk alt tonlu bb krem ya da fondoten bile görmedim ben en acik tonlusu diye sattiklari ürünlerde sarilik var illa. Asla pahali urunler gibi durmuyorlar ciltte.

Öyle konturlu aydinlatmali makyajlar yapmiyorum o konuda tavsiye veremeyecegim ama az ve kaliteli ürünlerle yapilan malyaj iyidir.

O hileler sadece fotoda belli oluyor. Gözenekli cilt varsa makyaj bazı iyice mahvediyor. Onun yerine cilt bakımına yatırım yapın. Ben krem allık aydınlatıcı tint kullanıyorum doğal duran. Yani sanki kiraz yemişim soğukta üşümüş gibi duruyor misshanın tintleri güzel. Ama çok uygun değil

O hileler sadece fotoda belli oluyor. Gözenekli cilt varsa makyaj bazı iyice mahvediyor. Onun yerine cilt bakımına yatırım yapın. Ben krem allık aydınlatıcı tint kullanıyorum doğal duran. Yani sanki kiraz yemişim soğukta üşümüş gibi duruyor misshanın tintleri güzel. Ama çok uygun değil
Cok teşekkür ederim 🥰 kullandım geçmedi eczane ürünleri kozmetik ürünleri fayda etmedi bende saldım artık. Cilt bakımı iyi gelecek dedi bir uzman o da iyi gelmedi.
Krem allık aydınlatıcı tint demişsiniz hangi marka acaba bende kendi cilt rengime göre deneyeyim doğal durması evet benim için de iyi olur. Zahmet olmazsa link gönderebilir misiniz? 🌸

Cok teşekkür ederim 🥰 kullandım geçmedi eczane ürünleri kozmetik ürünleri fayda etmedi bende saldım artık. Cilt bakımı iyi gelecek dedi bir uzman o da iyi gelmedi.
Krem allık aydınlatıcı tint demişsiniz hangi marka acaba bende kendi cilt rengime göre deneyeyim doğal durması evet benim için de iyi olur. Zahmet olmazsa link gönderebilir misiniz? 🌸
Rare beauty rom&nd ve missha. Kapatıcı da tarte shape tape güzel kapatıyor. Uygun fiyatlı değiller maalesef. Loreal true match ve revolution pro kapatıcı kullandım uygun fiyatlı. Selin beauty afrodit allığı nars orgasmla aynı. Essence matkasında da güzel şeyler var. Pastel day light kullanıyorum o da güzel.

Rare beauty rom&nd ve missha. Kapatıcı da tarte shape tape güzel kapatıyor. Uygun fiyatlı değiller maalesef. Loreal true match ve revolution pro kapatıcı kullandım uygun fiyatlı. Selin beauty afrodit allığı nars orgasmla aynı. Essence matkasında da güzel şeyler var. Pastel day light kullanıyorum o da güzel.
Çok teşekkür ederim hepsine bakacağım 🥰

Arkadaşlar merhaba 🥰

Rimel sürüyorum.
Ruj sürüyorum.

Böyle cildi olanlar cilt lekelerini kapatmak için ne kullanıyor acaba?
Belediyenin felan makyaj kursları oluyor teknikler öğretiyorlar bende gitmek istiyordum bir ara oralara da bakabilirsiniz 😇

Çok teşekkür ederim hepsine bakacağım 🥰
Bu arada cilt bakımını olmuyor diye bırakmayın. Prof çözümleri vardır. Hiçbir şey çözümsüz değil. Ben de ciddi cilt sorunu yaşadım sivilce. Hem sivilce hem leke tedavisi gördüm. Emzirmiyorsan retinoid tedavisi dene. Ya da prp mezo. Ben aknetrent ve differin tedavisi gördüm. Sonra da altın iğne ve prp mezo. Şimdi cildim bebek gibi oldu. 8 yıldır sivilce çıkar gider hemen. Ama leke baskılanıyor. Muhtemelen doğumumda geri gelecek

Bu arada cilt bakımını olmuyor diye bırakmayın. Prof çözümleri vardır. Hiçbir şey çözümsüz değil. Ben de ciddi cilt sorunu yaşadım sivilce. Hem sivilce hem leke tedavisi gördüm. Emzirmiyorsan retinoid tedavisi dene. Ya da prp mezo. Ben aknetrent ve differin tedavisi gördüm. Sonra da altın iğne ve prp mezo. Şimdi cildim bebek gibi oldu. 8 yıldır sivilce çıkar gider hemen. Ama leke baskılanıyor. Muhtemelen doğumumda geri gelecek
Doğum yaptım emziriyorum ondan her şeyi kullanamıyorum 🥰 ama bitince deneyebilirim tabii 🥰

Back