- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Yarın gideceğim bir türlü çıkmadı sonuçlar bugün çıkmış daha yeni gördümDoktora gösterdiniz mi sonuçları
Kan sulandırıcı ilacı ile alakası yoktur değil miDemir kan düşük ilaç verirler muhtemelen ama çok düşük değiller toparlanabilir
İlaçları ona göre verir doktor siz kafanıza göre ilaç kullanmadıkça hiç sorun olmaz çok geçmiş olsunKan sulandırıcı ilacı ile alakası yoktur değil mi
Hem tiroid hemde folik asit hemde kan sulandırıcı yarın da demir ilacı verirse hepsi sıkıntı olmaz değil mi içilmesin de
Bu değerlere ilaç vereceğini sanmıyorum çoğunda büyük bir artış yok ama üşüme unutkanlık falan oluyor mu ?Kan sulandırıcı ilacı ile alakası yoktur değil mi
Hem tiroid hemde folik asit hemde kan sulandırıcı yarın da demir ilacı verirse hepsi sıkıntı olmaz değil mi içilmesin de
Yok olmuyor normalBu değerlere ilaç vereceğini sanmıyorum çoğunda büyük bir artış yok ama üşüme unutkanlık falan oluyor mu ?
İlaç vermedi normal dediBu değerlere ilaç vereceğini sanmıyorum çoğunda büyük bir artış yok ama üşüme unutkanlık falan oluyor mu ?