- 6 Mart 2017
- 27
- 21
- 3
- 26
- Konu Sahibi huzursesii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah bende senin gibi gecikmem var canım yarın test yapacağım inşallah Benin ki de seninki gibi çıkar hayırlı olsun hamişsin❣Adetim 3 gün gecikti yarın da olmazsam 4 gün gecikmiş olucak yardım lütfen
Cift :) hayirli olsuuun :)Adetim 3 gün gecikti yarın da olmazsam 4 gün gecikmiş olucak yardım lütfen
Ay ay inşallah canımÇift çift çift çift :) Hayırlı olsun
İnşallah öyleyimdir inan umudum kalmadı dahaAy maşallah bende senin gibi gecikmem var canım yarın test yapacağım inşallah Benin ki de seninki gibi çıkar hayırlı olsun hamişsin❣
Yaaa inşallah yaaaCift :) hayirli olsuuun :)
Yaptım ama kimse ti tek bu iki çizgi çıktı anlamadımCan'ım bide bu testten önce test yapmışmıydın yaptıysan o testler nasıl çıkmıştı çok merak ettim benimki iki gün önce böyle çıkmıştı
Yaptım ama kimse ti tek bu iki çizgi çıktı anlamadım
@pinkhouselife sen yaşıyor musun hayırsız ben ilkemmmmm özlendinTestin üzerinde yazan 5 dk sonrası geçersiz sayılır
İlk anda böyle pembeleşmek olduysa bir hcg baktır
Lakin burada kırmızı çift çizgi çıkıp hcg değerleri hamile olmadığı çıkan bir çok arkadaş tanıdım. Yani teste bakıp umutlanmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Kızlar bu ay olmamıştır diye düşünerek çok ağrı kesici falan kullandım.bu testte çizgi varmı yok mu ,
@pinkhouselife sen yaşıyor musun hayırsız ben ilkemmmmm özlendin
Özledim valla aynı bi değişiklik YOk kuzum sen napiosunKız nerelerdesin aradım bulamadım seni
İnsan bi haber verir nick değiştirdim diye
Neler yapıyorsun bakalım?
Özledim valla aynı bi değişiklik YOk kuzum sen napiosun
SEN ciddimisin aşkım ya hakkında hayırlısı olsun sevindim senin adına minik kuzularında çok tatlı Rabbim herşeyin en iyisini nasip etsin Can'ım arkadaşımBende aynı işte. Boşanıyorum biliyorsundur. Çoktandır çekiyordum ama artık iş maksadında Bebek fotoğrafçılığına başladım.
Benim artık birsürü bebeğim oldu
http://instagram.com/photominiofficial
Bi bak istersen
SEN ciddimisin aşkım ya hakkında hayırlısı olsun sevindim senin adına minik kuzularında çok tatlı Rabbim herşeyin en iyisini nasip etsin Can'ım arkadaşım