Bu çeyizler de Yeşim'den...Görüşlerinizi bekliyorum :)

Yesimkaan

ÇOK ŞÜKÜR...
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
479
77
68
Merhaba herkese ben de eklemek istedim çeyizlerimi tabi daha eksiklerle dolu. Düğünüm 2013 haziranda o süreye kadar tamamlarım inşallah. Görüş öneri fikirlerinize açığım...

Eki Görüntüle 469658 $o.webp$OZDILEK-OYKU-PIKE-TAKIMI-CIFT-KISILIK-KRETON__43878717_3.webp$TA-LIN~1.webp$soley-tifany-mavi-nevresim-takimi.webp$n.webpEki Görüntüle 469669 $j.webp$ı.webp$h.webp$g.webp$f.webp$e.webp$d.webp$ç.webp$c.webpEki Görüntüle 469659 $ozdilek-hanzade-6-li-havlu-seti-13_25875.webp

Çelik tencere,teflon tencere,Ç.K.B takımım Hisar. Misafir yemek takımım Bernardo. Kadeh ve bardaklar paşabahçe. Nevresim ve havlular özdiler,sarev,soley,taç,e.home. Günlük yemek takımım kütahya. 4lü kavanazlor Jumbo.

Son düzenleme:
benim de düğünüm 2013 hazirandaaaa :16:
biçok şeyi almışsın ne güzel canım, ben daha çok başındayım
güle güle kullanın hepsini

Pembeye bayıılırımm çok güzeller güle güle kullannn :nazar:

Canım teşekkür ederim:34:

benim de düğünüm 2013 hazirandaaaa :16:
biçok şeyi almışsın ne güzel canım, ben daha çok başındayım
güle güle kullanın hepsini

Sağol tatlım :54: Haziranın kaçında düğünün :52: Canım ya yrıntıya inersem eksik çok aslında yavaş yavaş tamamlıyorum işte sıkıntı etme vakit de var halledersin sen de. Ben 1.5 sene önce atandım. geçen yaz da çeyize başladım. her ay bir şeyler almaya çalıştım böylece oluştu:34:

Canım teşekkür ederim:34:

Sağol tatlım :54: Haziranın kaçında düğünün :52: Canım ya yrıntıya inersem eksik çok aslında yavaş yavaş tamamlıyorum işte sıkıntı etme vakit de var halledersin sen de. Ben 1.5 sene önce atandım. geçen yaz da çeyize başladım. her ay bir şeyler almaya çalıştım böylece oluştu:34:

kısmetse 22 haziranda canımmm, senin ne zaman?
ben bişey alamadım malesef okul vs derken daha yeni yeni toparlıyorum kendimi ve yavaş yavaş alıyorum

kısmetse 22 haziranda canımmm, senin ne zaman?
ben bişey alamadım malesef okul vs derken daha yeni yeni toparlıyorum kendimi ve yavaş yavaş alıyorum

Yaaa biz de dün akşam 22 diye kararlaştırdık:34: Aynı gün evleniyoruz yani...biz kasım gibi nikah yapmayı düşünüyoruz.
Sıkıntı etme canım alırsın daha var. Benim memlekette kız çeyize biraz ağırdır dediğim gibi daha çok eksiğimiz var. Mesela beyaz eşyaların tamamını biz alıyoruz daha onlara hiç bulaşamadım ben.

Yaaa biz de dün akşam 22 diye kararlaştırdık:34: Aynı gün evleniyoruz yani...biz kasım gibi nikah yapmayı düşünüyoruz.
Sıkıntı etme canım alırsın daha var. Benim memlekette kız çeyize biraz ağırdır dediğim gibi daha çok eksiğimiz var. Mesela beyaz eşyaların tamamını biz alıyoruz daha onlara hiç bulaşamadım ben.

aaa çok sevidim aynı gün olmasına :16: 11 aymız var :9:
bi an önce o günleri görürüz inşallah

Güle güle kullan canım çok güzeller..

Bende bu sene kasım ayında evleniyorum hemen hemen tamamladım gibi konu açmayı düşünmedim belki çeyizim serildiği zaman açarım

Back
X