• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Çeyiz Setini Almalı Mıyım ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba kızlarr,

Bir şey soracağım Kütahya porselen in şu çeyiz setini almaya karar verdim , Ergün Paşabahçe bu sitede oldukça uygun bir kampanya ve yemek tkımı, ÇBT modellerini istediğini seçebiliyorsun ,

Sizce nasıl almalı mıyım , sizce güzel bir kampanya mı ?? Önerir misiniz ? Fikirlerinizi bekliyorum , yine çok kararsız kaldım.

kütahya 195 prç kare çeyiz seti
$pr_01_1874_max.webp

kütahyaya değer bence kalite olarak kütahya en uygunudur.bence alabilirsin diğer setlerde hep bu fiyatlarda canım

kütahyaya değer bence kalite olarak kütahya en uygunudur.bence alabilirsin diğer setlerde hep bu fiyatlarda canım

Eevet canım , gayet uygun geldi , tencere takımı da çok güzel ama yine de kararsız kalıyorum :)

ben 1500 e kahvaltı takımı da dahil bir şekilde aldım kampanyada, schaffer marka. tabi kütahya daha iyi sanırım kalite olarak.

ben 1500 e kahvaltı takımı da dahil bir şekilde aldım kampanyada, schaffer marka. tabi kütahya daha iyi sanırım kalite olarak.

Evet o yüzden sanırım , bir de şöyle bir seti var Kütahya porselen çeyiz seti ama kahvltı takımı ve gunluk ymk takımı modelerini pek beğenmedim onları ayrı almak istediğim için bu daha güzel bir kampanya gibi geldi

canım bende beğendim bence düşünme derim yani ben çelik olmayan bi set yakalarsam düşünebilirim çünkü çelik setim var gerçekten yemek takımına tonlarca para saymak istemiyorum:30:

Evet o yüzden sanırım , bir de şöyle bir seti var Kütahya porselen çeyiz seti ama kahvltı takımı ve gunluk ymk takımı modelerini pek beğenmedim onları ayrı almak istediğim için bu daha güzel bir kampanya gibi geldi

Ben model olarak cok severek aldim schaffer dan yemek takimimi falan. Cok da uyguna geldi cunku kahvalti takimlari da ucuz bir sey degil. Sadece daha renkli bisi mi alsaydim diye pismanligim var. Netten baktim kendi takimimdaki 260 a satiliyor tek basina. Ama kalitesini bilemicem henuz kullanmadim... Insallah dedikleri gibi adi degildir ;(

Son düzenleme:
ben kaçırma derim. ben de misafir takımımı ordan aldım 650 tl idi. düşün yani yemek takımı dışında geriye kalanları o fiyata anca alırsın normalde.... hem de garantili iyi marka. :15:

Canım bence hem fiyat hem de kalite olarak çok güzel,
Kütahya Porselen bu konuda gerçekten sıkıntıya sokmayacak markalardan biri, ben önerebilirim ve almanı da tavsiye ederim fiyatı cidden uygunmuş :34:

Eevet kızlarr bende almaya karar verdim bundan iyi kampanya bulamazdım heralde :)

çok güzel paketliyor açamıyorsun resmen:)
ben hayran kaldım hiçbirinde sorun yoktu aldıklarımın..inş seninki de öyle gelir canım

canım kütahya porsalende iyi ama tencerede ve ckb ta nasıl hiç bilmiyorum etrafında satan biyer vardır mutlaka git bak yakından gör öyle tercih yap aşağı yukarı aynı fiyata alınabilir zaten

canım bence almalısın , ben de çeyizim için aldım ve görenler tarafından beğenildi ve ucuz bulundu tavsiye ederim şiddetle. buram buram kalite kokuyor bunlar :)

Back
X