Bu çerçeveli rafların nerede satıldıgını bilen?

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
12.587
193.322
Daha önce tv de bunların reklamini görmüştüm ama bayagı oluyor, hatırlamıyorum. İnternette her türlü arattım, "siyah çerçeveli raf, siyah çerçeveli geometrik 3 lü raf, metal çerçeveli masif ahşap..." her türlü aradım ama yok bulamadım malesef.. Bir şeye takıncada takıyorum böyle :/ daha sonra bir sitede dolaşırken ev tanıtımında bu raflardan gördüm. Hemen altına yorum bıraktım ama ona da cevap gelmedi. Size tanıdık geldi mi?
Screenshot_2018-12-07-23-35-55_1.jpg

Rica ederim canım başkaları mutlu olunca, kendim almış kadar seviniyorum :KK200::KK60:
Çok sagooll :) nasil buldun söylesene aklından ne geçiyordu :)))) dk sında buldum dersin düşüp bayılırm şimdi. Varya şuan arama geçmişime baksan komple ömründen "siyah, raf, 3" kelimelerini silersin o derece :))) nasildi anlatsana biraz

Çok sagooll :) nasil buldun söylesene aklından ne geçiyordu :)))) dk sında buldum dersin düşüp bayılırm şimdi. Varya şuan arama geçmişime baksan komple ömründen "siyah, raf, 3" kelimelerini silersin o derece :))) nasildi anlatsana biraz
İnternette arattım, rafın ingilizce ismini buldum :) googlede bu isimle aratınca satışını yapan Türk sitesi çıktı karşıma :KK70:
Senin kadar sevindim bulduğuma :KK66:
Zevkti benim için canımmm..

X