• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çantaya bayılacaksınız..

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Acayip tarz bi sırt çantası. Laptop koyma gözü var. Ana göz birde içinde fermuarlı bir gözü daha var. Dışındada iki yanında küçük fermuarlı gözleri var. Fransa'dan geldi. Türkiye'de üretimi yok bildiğim kadarıyla. Yanlış biliyo olabilirim. Oğlum ve kızım çok küçük olduğu için değerlendirmek istiyorum. 3. Sınıftan sonraki tüm öğrencilere olur. Gençlere, kendini genç hisseden herkese olur. Rengi fotodaki gibi çok güzel bi mor. Çok sağlam kaliteli, sıfır ürün.. 150₺ fiyatı arkadaşlar :42:

Eki Görüntüle 887360 Eki Görüntüle 887361 Eki Görüntüle 887362 Eki Görüntüle 887363

Acayip tarz bi sırt çantası. Laptop koyma gözü var. Ana göz birde içinde fermuarlı bir gözü daha var. Dışındada iki yanında küçük fermuarlı gözleri var. Fransa'dan geldi. Türkiye'de üretimi yok bildiğim kadarıyla. Yanlış biliyo olabilirim. Oğlum ve kızım çok küçük olduğu için değerlendirmek istiyorum. 3. Sınıftan sonraki tüm öğrencilere olur. Gençlere, kendini genç hisseden herkese olur. Rengi fotodaki gibi çok güzel bi mor. Çok sağlam kaliteli, sıfır ürün.. 150₺ fiyatı arkadaşlar :42:

laborda bir gen hatası olmuş ve virüs gibi yayılmaya başlamız sanki :)

ilk attıgınız fotolara bakınca hoşuma gitti aa ne şirinmiş dedim sonra aşağı attıgınız fotoda bayandaki halini görünce soğudum :52:

marka ne, çanta bayıltmadıda fiyat bayılttı,fazla yani

Yurt dışı marka madpax.. Fiyatında bişeyler yaparım gerçekten almak isteyen olursa..

Back