Doğuma Hazırlık bu çantalardan alan kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaz34

ALLAHIM SEN KORU BİZİ...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
3.914
0
35
hepinize selamlar.kızlar bu çantalar çok hoşuma gidiyor tasarım olarak diğer bebek çantalarından çok farklı ve çokta şıklar.ama yaşadığım yerde satan biryere rastlamadım sadece netten araştırabiliyorum ve sonuçta almaya karar verirsem yine sipariş yolum internet olacak.aranızda kullanan yada yakından görüp inceleyen arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum.bunlar birkaç örnek:

Bebek Çantaları - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe

bende bu tarz bi çanta aldım 130 tl ye bide sırt çantası almşdım basit bişey 20 tl ye inan sırt çantası çooook çooook daha kullanışlı hemde dışarı çıktıgımızda çantayı eşim taşıyo onun içinde rahat oldu omuz çantası kullanmakdan kurtuldu

ben bunlardan A 103 H ı aldım çok şık ama daha kullanmaya başlamadım tabi :icecream:
termos bölümü falan var,günlük kullanımada çok uygun..

bende A1003 aldım
henüz kullanmaya basladım tabi yerimseniben

bende Avvio Bebek Çantası A-1003-K modelinden aldım...
Henüz kullanmadım... Günlük kullanıma uygun olsun istediğim için bu modeli seçtim... ıçinde termosu ve kirli torbası var...

evet çantalar çok güzel ama seherjik e katılıyorum bizde sırt çantasıyla daha rahat ettik..

sağolun kızlar bende karar veremiyorum bir türlü.danışayım dedim.görünüş olarak çok güzeller ama kullanışlılar mı aynı zamada işte o var.

X