Gebeliğe Hazırlık Bu bthgc değerine göre kese gözükürmü ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcesii

sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
327
652
28
Kızlar bu sabahki bthgc değerim Perşembe günü kese görmeye gidicem Allah’ın izniyle sağlık ocağındaki doktor belkide göremezsin dedi bu değer onu pek tatmin etmedi daha yüksek istiyor malesef hevesimi Şevki’mi herşeyimi kırdı anlıcagınız siz kaç ile keselerinizi gördünüz tecrübeleriniz neler paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• C4ED5D7E-05EC-4562-93CB-A52CC4E0CB74.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 79
Benim bildiğim 2000 üstünde görünür.bazen görünmez bile...oda altta bakınca...kızım 5000lerdeydi dr biri göremedi.ağlaya ağlaya başka Dr göründüm o gördü.ğztüne bu bebek düşer dedi.ama kızım 6 yaşında

Vajinal ultrasonla 1500 den sonra gözükür kaç haftalıksınız
Bilmıyorumdüzensiz adetim var ultrason ölçülerine göre belli olucak sanırım 4 haftaya girdim tahminim vajınal ultrasondan korkuyorum Bebeği bozuyormuş diye duydum

Allah bağışlasın maşallah

Gorursun canim.Allahin izniyle.

Benim 11 hafta boyunca kontrollerim hep vajinal ultrasondu, persembeye kadar katlanmaya devam edecegi icin gorursun. 5+2 de bebek ve kese 6+2 de kalp atisi duydum

Bilmıyorumdüzensiz adetim var ultrason ölçülerine göre belli olucak sanırım 4 haftaya girdim tahminim vajınal ultrasondan korkuyorum Bebeği bozuyormuş diye duydum

oyle sey olur mu:) bebege ulasabilecegi bir nokta bile degil.

İçin ferah olsun benim de 1533 te doktor 6 gün sonra kese görmeye çağırdı bende gidicem yarın
Küçükken vajinal bakıyorlar genelde hiç sıkıntı olmuyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…