- 29 Ekim 2020
- 62
- 62
- 3
- Konu Sahibi Kayip balik
Eşim 15 güne bir aklına gelir ister normal mi bu?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırmıştık zamanında çocuk için kontrollerden geçtiğimiz dönemde o konuda problem çıkmamıştıHormon testi yaptirin.
Bunu asla kabul edeceğini sanmıyorum keşkeEşiniz sorunu kabul edip, profesyonel destek almalı.
Maalesef başka çözümü yok. Çünkü sizden erkilenmese bile kendi ihtiyacı için size gelmeli ve bu daha sık olmalı.Bunu asla kabul edeceğini sanmıyorum keşke
Ne istiyorsa çoğu oluyor aslında İşte utansam azck hemen sinirleniyorHer şeyiniz uyumlu olacak diye bir şey yok ve anlıyorum ki yenilik ve farklı bir şeyler istiyor eşiniz.. Beraber orta bir yol bulmalısınız. Pozisyonsa deneyin.. Konuşarak çözebilirsiniz sadece bunu..
Aynen öyle arkadaşım bunu düşününce de ayrı canım sıkılıyor ihtiyaç değilmiş gibi sanki onun için...Maalesef başka çözümü yok. Çünkü sizden erkilenmese bile kendi ihtiyacı için size gelmeli ve bu daha sık olmalı.
Neyden utaniyorsunuz ki?Ne istiyorsa çoğu oluyor aslında İşte utansam azck hemen sinirleniyor