Bu biraz farklı...

gunesteki_golge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
347
3
116
Merhaba bayanlar, fazla dolandırmadan direk konya başlamak istiyorum. Güzel , kalıcı, çok tutulan, sürekli sorulan parfümler yazılmış hep çoğunu okudum ama şu var orjinal alınan parfümle aynı simdeki açık parfüm arasında dağlar kadar fark olabiliyor... Benim sormak istediğim kendi adıma şimdilik sanırım 80- 100 ytl civarında paralarla orjinal prfüm alamayacağım için açık parfümlerde önerebileceğiniz kalıcı, hafif, herkesin sorduğu türden vs olan parfüm isimleri . Yardımcı olursanız çok sevinirim. kaydirigubbakcemile3

Eee hadi bayanlar nerde uygun açık parfüm var demiyorum Açık parfümlerde çok güzel kalıcı koku isimlerini soruyorum.... haydi bakalım opuyorumnanaktan

Joop Thrill , Bulgari Yasmin, Burberry week , escada collection bide calorina herrera bunları kullanıyorum ve çok kalıcı

ama seninde dediğin gibi orijinal parfümle açık parfüm arasında dağlar kadar fark var
hem sağlığa zararlı diye tüm doktorlar uyarıyor!hemde kokuları evden çıkmadan uçup gidiyor o yüzden biraz daha ucuz ama kaliteli parfüm kullanmanı öneririm:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…