• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir Zaytung haberi değil! -İnanılmaz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$bu-bir-zaytung-haberi-degil--3951898.Jpeg

Mizah sitesi Zaytung’un ‘Adana Valisi Hüseyin Avni Coş özerkliğini ilan etti’ haberini paylaşan Meral Tutcalı’nın evini polis bastı ve bilgisayarına el koydu.
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile ilgili bir haberi 6 Ocak’ta twitter üzerinden paylaşan Meral Tutcalı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
Odatv’ye konuşan Tutcalı, evini basan polislerin hakkında şikâyette bulunan kişinin Adana Valisi Hüseyin Avni Coş olduğunu söylediklerini belirtti. Tutcalı, “Babam ilköğretim öğretmeni, onun laptopunu benim bilgisayarımın da hard diskini aldılar” dedi. Tutcalı, polisler gelmeden önce paylaştığı tweet’ine karşılık “seni savcılığa verdim” şeklinde mesaj aldığını da ifade etti. milliyet

Son düzenleme:
sonuçta zaytungun tweet ini retweetlemiş, o kadar önemli madem kızın evini basana kadar zaytungu basaymış ya:27::27:

sanırım artık düşündürmedikleri gibi, düşüneni desteklemekte yasak:27::27:

konu kimsenin dikkatini çekmedi sanırım, halbuki çok önemli bir konu

Bu nedir ya daha da bu adamlari savunan varya sacimi basimi yolasim geliyor

Haberin fotografı çok şey anlatıyor aslında.
Adananın kurtuluşunda tören alayına kendi itinayla seçtiği insanları getirip diğerlerini yaka paça törEn dışına çıkarttırıyor.Ve o alkış sesleriii... Fazla söze gerek var mı ?? Noldum ben diyor ben neymişim ya diyor işte.Sonradan paylaştığı haber için suç duyurusunda da bulunur evini de arattırır.Emsalleri Akhısarda oldu sonuçta değil mi ??

Acaba gavat lafını yiyen sıradan vatandaş dava etti mi, etseydi kazanma ihtimali var mıydı

Yaptiklari hic bir vicdana, insanliga, etik degerlere sigmayan hukumetler,sindirme politikalarini izlerler...
Uc bes aradan adam secip, tepelerine cokerler, sonra geri kalanlar susar, siner, korkar...
Cok ama cok uzucu bir haber, en azindan gundem olusmus, arada kaynayip gitmemisler...

İleri demokrasi?Demokrasi derken aynı şeyden bahsettiğimize emin miyiz?

Back