• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu bir tek benim sorunum mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
işte 15 yıllık sorunum şu:
saçlarım dalgalı aslında dalgası çok güzel tabi kabarmadığı zaman bu sadece banyoda oluyo
kabardığı zaman kuş yuvası gibi yni çok karşık oluyo dalgaları zaten bi değişik yani her banyodan sonra değişik bir dalga oluyo işte burası gzl olan yeri :D ama saçlarım kuruyunca gür de olduğu için iğrenç duruyo sertleşiyo off off bıktım buu saçtan be! çözümünüz varmı acep?uzatsam dahamı az kabarır şimdi göğüs hizasında belimde falan olsa olurmu ki?

sorunumu çözdüm :d banyodan sonra elidorun kremini sürdüm sonra topuz yaptım saçımı açtığımda hiç kabarmadı :D demek yıllarca aradıım çözm bu kadar basitmiş :d ama sertlik sorunu hala duruyor nyse onu da hallederiz ..:D

Son düzenleme:
eğer hafif dalgalıysa saç uzadıkça gücü yetmediği için dalgası azalır ama benim dediğim düz ve dalgalı arası için geçerli benim saçım normal dalgalı kısa kestirdiğimde daha çok kıvrılıyo şuan belime geliyor ve dalgası azaldı birazcık ama seninki eğer çok kabarıyorsa ara makas attır derim çünkü kestirmeye gittiğinde aralardan 3 tane daha kafa çıkıyor sanki:) hele yaz günlerinde öyle bir rahatlıyorsunki kafan oldukça hafifliyor hem o zaman kabarmasıda çok azalıyor birde düzleştirici kremlerden yararlanırsan tam süper olurzemuszemus

bence de derdini kuaföre anlatmalısın onlar da ara makas atalım diyeceklerdir
belki ekstra olarak model söylerler saçlarını düzenli gösterecek
ya da bi krem sprey..
kuaföre danış derimyerimseniben

benimde saçlarım eskiden dediğin gibi oluyordu banyodan sonra güzel ama kuruyunca serteşiyor ve kabarıyordu .... sonra zamanla boylar fönler vs... zamanla saçım sakinleşmeye başladı şimdi daha düzgün duruyor... yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer 18-19 yaşlarındaysanız zamanla saç değişiklk gösterebilir...

Back