tamda şehitlerimizin yasını tutarken, müstehak oldu diyorum bazen, bazende bir yudumluk suyunu bile düşmanla paylaşan dedelerin torunlarıyız biz,kin tutmak, düşenede bir tekme atmak bize yakışmaz diyorum.. bilmiyorum ne yapmalı...
Ne cehalet bu böyle.. O dağdakilerden ne farkımız kalır ki böyle düşünürsek..
Sivil onlar, suçsuz anlatabiliyor muyum ? AFET HİÇBİRZAMAN OHH OLSUN DEMEYİ GEREKTIRMEZ !
Ayrıca deprem pkk yı vurmadı VAN'I vurdu.. Bu enkazın altındakiler İNSAN, anlatabiliyor muyum, insan..
Bağırışları geliyor kulaklarımıza. Bunu sizde ya da bu cümleleri kuranlar duysaydınız haal aynı şeyi dermiydiniz yoksa vicdan hala mı sarsılmazdı ?
Enkazın altında onlarca Türk kardeşlerimizde var.Öğrenciler, öğretmenler var; size göre onlarada mı müstehak oldu.. Kürt depremi değil bu depremin adı.
Oldu bitti bela dileyin olsun bitsin..
Bu ne düşüncesizlik..
Bu sözlerimden dolayı yasaklanacaksam komple yasaklanayım.. Depremin olduğu yerdeyim, bir insan olarak destek vermeye çalışan onlarca insandan biriyim.
Bizimde şehidimiz var, bizimde canımız acıyor ama oturduğum yerden vicdanım bir oraya bir buraya sallanmıyor..
Şehitlerimizin kan davasını depremle bitirmek için heveslenmiyorum.
''BİR YANDAN '' DİYE BAŞLAYAN adapsız cümle kurmak için gerçekten kalbindeki vicdanı yok etmiş olması gerekiyor insan.. Türk Kürt Arap, her ne ise insan İNSAN HERKES !!
Bu bir tevafuk.. Tamamen rast geldi zamanlar..YOKSA sizlerin düşündüğü gibi bir ceza değil.. Ceza olsa şuanda bu tür kalplere sahip insanlara ceza yağardı !!