• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir reklam değil yurtiçi kargo VANa ücretsiz yardım ulaştırıyor

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
Yurtiçi kargo Van da belirli şubelere afet süresince ücretsiz yardım ulaştıracak hatta o şubelere sadece yardım getirecekler sizde yardımlarınızı yurtiçi kargo şubelerine getirip bırakabilirsiniz onlar ulaştırıyor ben sabah deneyeceğim yorgan falan göndericm en çok onlara ihtiyaç varmış
her ne olursa olsun onlarda insan biz yinede herkesi sevelim

YURTİÇİ KARGO’DAN VAN’A ÜCRETSİZ TAŞIMA

Yurtiçi Kargo ailesi olarak Van’da meydana gelen depremden dolayı derin üzüntü duymaktayız.
Mağdur vatandaşlarımıza yönelik yapılacak yardımlar tarafımızca ücretsiz taşınacaktır.
Tüm Yurtiçi Kargo şubelerine gelen yardım gönderileri Van Afet Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.
Not: Şubelerimize teslim edilmesi gereken yardım malzemelerinin ambalajlanması son derece önemlidir. ( Gönderilerinizi teslim edebileceğiniz en yakın Yurtiçi Kargo Şubeleri için:
Yurtii Kargo
Ayrıca depremden etkilenen bölgede ikinci bir bilgilendirme yapılana kadar, yardım gönderisi haricinde Yurtiçi Kargo Van Gölü, Erciş, Tuşba ve Urartu şubeleri varışlı gönderi yapılamayacaktır.

Saygılarımızla,
Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel İhtiyaç listesi:

Çadır
Kışlık bebek giysileri
Battaniye
Bebek maması
Bebek bezi
Kışlık/polar giysiler
Elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcı

Son düzenleme:
tamda şehitlerimizin yasını tutarken, müstehak oldu diyorum bazen, bazende bir yudumluk suyunu bile düşmanla paylaşan dedelerin torunlarıyız biz,kin tutmak, düşenede bir tekme atmak bize yakışmaz diyorum.. bilmiyorum ne yapmalı... :50:

katareik var göndrsem olurmu acaba...
haberleri izlerken içim dışıma çıktı ağlamaktan....
rabbim yardımcıları olsun:((

Postanelerde de ücretsiz gönderim söz konusu ve ihtiyaç listesine bir ilave Kadın Pedi en büyük eksikleriymiş ve söyleyemiyorlarmış bile :(

Hazırladığınız paketlerde/kolilerde adres olarak "Van Afet Koordinasyon Merkezi" yazabilirsiniz.” diyor Yurtiçi Kargo

Şişli belediyesi en hızlı ve faal çalışan belediyelerden birisi..

Tüm operatörlerden destek icin (5 TL): KIZILAY 2868 veya AKUT 2930 ayrica KIZILAY bagis-bilgi hatti 168

Allahım yardımcıları olsun :(

Son düzenleme:
tamda şehitlerimizin yasını tutarken, müstehak oldu diyorum bazen, bazende bir yudumluk suyunu bile düşmanla paylaşan dedelerin torunlarıyız biz,kin tutmak, düşenede bir tekme atmak bize yakışmaz diyorum.. bilmiyorum ne yapmalı... :50:

pardon neyi müstehak oldu? vanlılar mı şehit etti o yavruları? nasıl böyle bir genelleme yaparsınız
şehitlerle hiçbir alakası olmayan yüzbinlerce insana böyle bir anda müstehak derseniz
gün gelir size de birilerinin müstehak oldu diyeceği felaketler yaşarsınız bu sözünüzle bunu hayatınıza çektiniz
sizin de ciğerinizi yakar bir afet
o zaman da birileri size müstehak der
bilmiyorum ne yapmalı demişsiniz, ne düşündüğünüz ortada bence siz lütfen hiçbirşey yapmayın
mesajınız insancıl olmaktan çok uzak

bu konuda duyarsiz olamayacagim
kk dan da bi arkadasimizi kaybettik,yeni anne olmustu,esiyle ve bebegi ile beraber enkaz altinda kalarak vefat ettiler.Yuzlerce masum insan hayatini kaybetti,sag kalanlar perisan oldu.Burasi Van,bizim ulkemizin topragi!Pkk kampi degil yerle bir olan.Baska topiklerde de gordum mustehak oldu gibi yazilar..
cok uzucu bunlar,korkunc nasil boyle dusunulebillir?
konuyu tartisma ortamina cevirmeyi hic istemem ama gecemedim yazmadan

Ne cehalet bu böyle.. O dağdakilerden ne farkımız kalır ki böyle düşünürsek..

Sivil onlar, suçsuz anlatabiliyor muyum ? AFET HİÇBİRZAMAN OHH OLSUN DEMEYİ GEREKTIRMEZ !

Ayrıca deprem pkk yı vurmadı VAN'I vurdu.. Bu enkazın altındakiler İNSAN, anlatabiliyor muyum, insan..

Bağırışları geliyor kulaklarımıza. Bunu sizde ya da bu cümleleri kuranlar duysaydınız haal aynı şeyi dermiydiniz yoksa vicdan hala mı sarsılmazdı ?

Enkazın altında onlarca Türk kardeşlerimizde var.Öğrenciler, öğretmenler var; size göre onlarada mı müstehak oldu.. Kürt depremi değil bu depremin adı.

Oldu bitti bela dileyin olsun bitsin..

Bu ne düşüncesizlik..

Bu sözlerimden dolayı yasaklanacaksam komple yasaklanayım.. Depremin olduğu yerdeyim, bir insan olarak destek vermeye çalışan onlarca insandan biriyim.

Bizimde şehidimiz var, bizimde canımız acıyor ama oturduğum yerden vicdanım bir oraya bir buraya sallanmıyor..
Şehitlerimizin kan davasını depremle bitirmek için heveslenmiyorum.

''BİR YANDAN '' DİYE BAŞLAYAN adapsız cümle kurmak için gerçekten kalbindeki vicdanı yok etmiş olması gerekiyor insan.. Türk Kürt Arap, her ne ise insan İNSAN HERKES !!

Bu bir tevafuk.. Tamamen rast geldi zamanlar..YOKSA sizlerin düşündüğü gibi bir ceza değil.. Ceza olsa şuanda bu tür kalplere sahip insanlara ceza yağardı !!

Son düzenleme:
haklısınız kızlar onların bir çoğuda bizi sevmiyor yanlış tanıyorlar yanlış anlatılıyoruz
ama istanbulda veya edirne izmirde bir deprem olsaydı binlerce ölü olduğunda
onlardan birileri gelip oh olsun deseydi ne hissederdiniz
sonuçta hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız
hepimiz Türk'üz ben bugün denedm getrdm kargoya
hiç zorluğu yok kızlar illaki büyük şeylere gerek yok
1 paket bebek bezi bile getirip bırakabilirsiniz
lütfen sizde duyarlı olun bir şapka eldiven alıp gönderebilirsiniz

Son düzenleme:
lütfen ama lütfen genelleme yapmayın artık. yardım adı altında bir topikte oh olsun yazmayın. neye kime oh olsun. 13 yaşında internet kafedeki çocuğa mı? orada öğretmenlik yapanlara mı? okuyanlara mı? oranın halkına mı? nasıl bir zihniyet bu ya? yazmayın böyle şeyler bu topiklere.yardım topiğini de kapattırmayın.
ben de bugün konuştum yurt içi kargo ile.akmayacak her türlü şeyi alıyoruz. sınırsız koli dedi. evden yeni aldığım eşofman takımlarımı,atkı, patik, kızıma doğum hediyesi gelen ama giydirmediğim bir çok şeyi, ve akşam eşimle alıcam bir iki şey,elimden ne gelirse artık. hepiniz yapın arkadaşlar,duyarsız kalmayın.hepimizin çocukları var.bir iki şey yollayalım.

gerçekler maalesef bır depremle örtbas edılemez....yapılanlar vardır ve asla da bu yapılanlar değişmeyecektır...tv da gösterılen bu manzaraların yerınde cok degıl 3-4 gun önce şehit yakınlarının feryadı vardı...onlarda bagrıyordu...yardım ıstıyorlardı yeter artık dıyorlardı.onların eşi dostunun enkaz altından kurtulma ıhtımalı bıle yoktu! onlar acıdılar mı? üzüldüler mi? tabıkı hyr....onlar dağlarda yasamıyor olabılırler....zaten artık terörüstü dagda degıl şehırde arayın onlar dagdan ıneli aramıza karısalı çok oldu....zaten artık Türkıyenın heryerıne dagılmış durumdalar.....onlar artık heryerde...belkı de van ın yarısından cogu kendılerınden bıle degıl.o yüzden üzülüyorum vefat eden ögretmene,daha aklı yetmeyen cocuga.....Allah rahmet eylesın....

Back