Yesillik alanlarda mi gezdiniz?Eki Görüntüle 3443143
İyi geceler. Bugün tüm gün dışarıdaydım. Üzerimde elbise ve ince külotlu çorap vardı. Akşam eve geldiğimde baldırımda bir şişlik elime geldi. Baktığımda bu şekilde bir şey gördüm. Daha önce böyle ucu siyah etrafı kızarmış bir şişlik vücudumda görmemiştim. Başta bir şey batmıştır falan diye düşündüm ama az önce görseli internette aratınca yabancı sitelerde kene ısırığı ile alakalı şeyler çıktı. Aşırı panik oldum yani panik olmam gerekiyor mu gerekmiyor mu onu da bilmiyorum. Öyle bir şey olabilir mi?
Yani öyle Cafe de avm de falan gezdim ama parktan da geçtim. Öyle yeşilliklere falan oturmadım ama.Yesillik alanlarda mi gezdiniz?
Valla beni hic kene isirmadi ama goruntu olarak kene isirigina benziyorYani öyle Cafe de avm de falan gezdim ama parktan da geçtim. Öyle yeşilliklere falan oturmadım ama.
Burda online takilacaginiza bence acile gidin. Ha acildeyseniz su an ve siteyi geziyorsaniz bir sey diyemem tabiEki Görüntüle 3443143
İyi geceler. Bugün tüm gün dışarıdaydım. Üzerimde elbise ve ince külotlu çorap vardı. Akşam eve geldiğimde baldırımda bir şişlik elime geldi. Baktığımda bu şekilde bir şey gördüm. Daha önce böyle ucu siyah etrafı kızarmış bir şişlik vücudumda görmemiştim. Başta bir şey batmıştır falan diye düşündüm ama az önce görseli internette aratınca yabancı sitelerde kene ısırığı ile alakalı şeyler çıktı. Aşırı panik oldum yani panik olmam gerekiyor mu gerekmiyor mu onu da bilmiyorum. Öyle bir şey olabilir mi?
Acile gidin bence bi an önce riske atmayın bizi de haberdar edin
Doktor bistüri ile o kısmı deşti sonrasında pansuman yaptı. Kan tahlili verdim anormal bir sonuç çıkmadı. On gün kendimi kontrol altında tutacağım.Beni kaşıntı tuttu
Ihmal etmeyin hemen acile koşun
Guncelleyin bizi de sonrasinda
Çok gecmis olsunDoktor bistüri ile o kısmı deşti sonrasında pansuman yaptı. Kan tahlili verdim anormal bir sonuç çıkmadı. On gün kendimi kontrol altında tutacağım.
Teşekkür ederim.Çok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?