- 30 Mayıs 2022
- 1.719
- 2.189
- 63
Cümleten selamlar olsun.4 seneye doğru giden bir evliliğim var.Evlilik bize ilk seneler zor geldi gurbete gelin geldim.İkinci senenin sonunda boşanmaktan döndük diyebilirim.Terapi ve karşılıklı çabayla toparladık şükür. Şimdilik iyi giden bir evliliğim var.Gurbet zaten zordu akabinde evlilik beni çok yordu.Neyse hazir hissettiğimiz için bebek olsun istedik.Bende pkos var evlendikten sonra çok kilo aldım.7-8 ay onları vermekle ugrastim ve büyük bir kısmını verdikten sonra bebek istemenin ardından geçen 7. Ayda hamile olduğumu öğrendim.
Bütün yaşadıklarıma ilaç oldu yavrum derken 3. Ayda sağlıksız olduğu için kurtaj oldum.Toplumun çocuk baskısı psikolojimi bozdu diyebilirim.Verdigim kilonun büyük bir kısmını uzuntuden geri aldım.Meslegim var ve çalışıyorum.Neyse dedim kafam dağılsın ehliyete yazilayim.Dersler çok iyiydi fakat bugün sınavda kaldım.Annemin sağlık sorunları çıktı..
Neyse sonra çocuk için denemeye başlayalım dedik 3 aydır deniyoruz ama olmadı o beni ayrı strese soktu.Es ailesi zaten bir anormal.
Bu süreçte etrafımdan sayısız darbe aldım.Ve daha bir sürü şey.Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yaklaşık bir senedir hayatımda doğru giden zerre bir şey yok.Halime şükür isyan etmiyorum ama hayatimda bu kadar dibi gordugum bir dönem hatırlamıyorum.
Neyse yazınca biraz daha rahatladım..
Sağlığımız yerinde olsun inşallah ne diyim..
Bütün yaşadıklarıma ilaç oldu yavrum derken 3. Ayda sağlıksız olduğu için kurtaj oldum.Toplumun çocuk baskısı psikolojimi bozdu diyebilirim.Verdigim kilonun büyük bir kısmını uzuntuden geri aldım.Meslegim var ve çalışıyorum.Neyse dedim kafam dağılsın ehliyete yazilayim.Dersler çok iyiydi fakat bugün sınavda kaldım.Annemin sağlık sorunları çıktı..
Neyse sonra çocuk için denemeye başlayalım dedik 3 aydır deniyoruz ama olmadı o beni ayrı strese soktu.Es ailesi zaten bir anormal.
Bu süreçte etrafımdan sayısız darbe aldım.Ve daha bir sürü şey.Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yaklaşık bir senedir hayatımda doğru giden zerre bir şey yok.Halime şükür isyan etmiyorum ama hayatimda bu kadar dibi gordugum bir dönem hatırlamıyorum.
Neyse yazınca biraz daha rahatladım..
Sağlığımız yerinde olsun inşallah ne diyim..