Bu bir hastalık mı,adı ne?

Neden böyle bir yalanla başladınızki ilişkinize?.. Eşinden önce insanın başka bir erkek arkadaşı olması gayet normal. herkes ilk gördüğüyle mi evleniyor?.. seninki hastalık değil bence sadece yalanının ortaya çıkmasından korkuyorsun..

şimdi inanmazsınızda siz,bu ben değil arkadaşım,üstelik çocuğu var ve ölümüm birgün bu yüzden olcak deyip duruyor.neyse.

korktuğu burnunun dibinde biter insanın....utanılacak bişey yoksa ne diye korkayım geçmiş geçmişte kalmıştır.........

bence bunu kafasından atmalı
bu şekilde yaşanmaz qerçekten yaa
öncelikle arkadaşının bir psikoloğa qörünmesini tavsiye ederim
içini rahat tutması lazım. bilmiyorumkismile
Allah yardım etsin inş.

bence bu kısı sensın .cunkı bu yazının bıle okunacagı korkusu ıcındesın,hıcbırsey gızlı kalmaz hersey er yada gec ınsanın karsına cıkar bugun olmazsa yarın

gercı pekte onemlı degıl senın olup olmaman,ımkanın varsa orada rahatsız oluyorsan baska bır sehıre tasınabılırsın.ozaman korkuların daha da hafıfler

arkadaşım ister inan ister inanma, bunu yaşayan benim başka şehirdeki arkadaşımdı,sizde destek değil köstek olmaya çalışıyorsunuz galiba,başkalarının yaraları mutlu ediyor galiba sizi,bilmeden anlamadan kafanıza göre heralde öyledir diye yorum yazmayın lütfen.

Arkadasiniz bu olayi takinti haline getirmistir.Bu olayi takinti yaptiysa cok zor kurtulmasi .Kendimden biliyorum benimde suan bir takintim var mesala. Ben yurt disindayim burada psikolok yok olsa gidicem kosa kosa...Arkadasiniz yardim alsin derim.

yardım almasına gerek yok bence. gecmısınde alnına leke olacak bırsey yapmıs gıbı görunuor bu nedenle de korkuyor.mınareyı calan kılıfını hazırlar..
ha yoksa alnında bı leke sdce erkk arkdsları ıle el ele tuttu ıse korkulcak bsı yok demektr duyulsa da bsı olmaz.esı anlaysla karsılar.

komık ama bısı dıcem ayrıca benım tanıdıgım ne kasarlar onla bunla yatıp kalktılar memleketın en zengın en durust en mukemmel adamları ıle evlendı yanı bu tıpların sansı koca konusunda fecı yaver gıdıo...

galiba eski sevgilisi eşinin arkadaşı olmuş buna şantaj mı yapıyor.o zaman eşine eskiden sevgilrinin olduğunu söylemesi gerekliydi.sonrada böyle bir duruma düşmezdi.

Arkadaşım bir şey sormak istiyorum. Bu korku arkadaşınızda yenimi başladı yoksa hep varmıydı?

evet bu bır hastalık..muhakkak bır psıkıyatrı uzmanına görünmelısınız..ben anksıyete bozuklugunun baslangıcındasınız dıye düşünmkteyım..ılerlemeden bunu bır uzmanla paylaşın derım..üzülmeyın..ınsallah kaygılarınız gececektır

X