Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bu bindallık güzel mi sizce mor renk?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar süper ya ben çok beğendim rengi güzelmi sizce yoksa kırmızısız daha mı uygun olur genelde kına için kırmızı oluyor ama buda çok şık değilmi birde başındaki fes sanırım o olmadan olurmu yada daha alçak bişey ..hep böle yüksekmi oluyor

Eklentiler

• $Kina-Gecesi-icin-Bindalli-Modelleri[1].jpg
    $Kina-Gecesi-icin-Bindalli-Modelleri[1].jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 500
Son düzenleme:
canim bindallllll muhtesemmmmm tam istedigim gibi, ama bence kirmizi al, bu renkde hos ama ne bilim geleneklerimizde kirmizi var.., ben hep tuaf buluyorum , suna bak ne bicim renk almis diyorum hep icimden :D bence kirmizi olmasi lagzim adetlerimiz böyle :)

canim bindallllll muhtesemmmmm tam istedigim gibi, ama bence kirmizi al, bu renkde hos ama ne bilim geleneklerimizde kirmizi var.., ben hep tuaf buluyorum , suna bak ne bicim renk almis diyorum hep icimden :D bence kirmizi olmasi lagzim adetlerimiz böyle :)

bende öle düşünüorum canım ama nette bu modelin kırmızını bulamadım

bence kırmızı olmalı...model güzel 3 etekli şalvarlı bir model..bende haftasonu aldım bindallımı..ama bolere kullanmasını sevmediğimden ben elbise tarzında aldım tek parça..hem giyinmesi daha kolay olur diye

bence kırmızı olmalı...model güzel 3 etekli şalvarlı bir model..bende haftasonu aldım bindallımı..ama bolere kullanmasını sevmediğimden ben elbise tarzında aldım tek parça..hem giyinmesi daha kolay olur diye

hayırlı olsun..buarada bindallı sadece kına yakılırkenmi giyilior yoksa kuaförde giyilip öle mi geliniyor mekana çok merak ediyorum

BU BENİM 7 SENE ÖNCEKİ BİNDALLIĞIM
TABİ ŞİMDİKİ MODELLER DAHA GÜZEL GERÇİ
FOTODA LACİVERT GİBİ ÇIKMIŞ AMA PATLICAN MORU

021hr.jpg

neden olmasın bence süper olur kırmızı klasik boşver bende laivert giyecektim ama bırakmadılar illa kırmızı olacak dediler giyemedim. bence mor süper.

neden olmasın bence süper olur kırmızı klasik boşver bende laivert giyecektim ama bırakmadılar illa kırmızı olacak dediler giyemedim. bence mor süper.

erkek tarafı mı dedi canım...
aaa onlar karışıyormu böle şeylere....
mor da süperde benim gönlüm yine kırmızıda

sampuan bindallın cok güzelmiş sanada cok yakısmıs
konu sahibi arkadasım kesinlikle begendigin modeli al bi kere giyceksin hersey istedigin gibi olsun
ve kesinlikle kırmızı alma cok fazla giyildi kırmızı renk

Back