Merhaba bayanlar 2 yıllık bi ilişkim var hersey çok çok güzel 2 senedir beni hiç üzmedi kırmadı herkesin imrenerek baktığı bi ilişkimiz var yani. bugüne kadar ben ne istedim se yaptı benim isteklerime hiç Hayır demedi kendinden ödün verdi ama beni kırmadı. geçen yıl üniversite yi kazanamadm herkes üstüme gelirken sadece o yanımda oldu yani kisacasi harika bi insan ama tek sorunumuz giydiklerime karısması etek giymeme asla izin vermez mesela bi ara Tayt felan giyme dedi neyse ona ikna ettim giyiyorum ama işte bu bana saçma geliyo sen benim nişanlm değilsin kocam degilsin sana noluyo diyemiyorum erkek arkadaşımın bu kadar karısması normal biseymi ? Babamda bu tarz şeylere karşı bi insan ve ben bu konuda çok kavga ettim babamla en sevmediğim huyu budur şimdi ben ilerdede bu erkek arkadaşımla devam etsem babamın yaşattığı şeyleri oda yaşatıcak ben özgür olmak istiyorum ama onu çok seviyorum ayrilmam doğru olurmu sizce hiç bi sorun yokken sadece bu sebepten ? Kime sorsam onun gibi birini nerden bulacaksın bak bizi görüyosun ne adamlarla uğraşıyoruz rahat batıyo felan gibi yorumlar alıyorum sizce ne yapmalıyım ?
Şimdi sana biraz zor gelebilir yazacaklarım :)
Anlattıklarına bakıyorum; adam her isteğine evet derken, her nazını çekerken, kendinden ödün verirken, her koşulda yanında olurken kocalık şartı aranmıyor ama etek giyme deyince kocam değil nişanlım değil oluyor. Sana bu kadar kıymet verip, mutlu etmişse, seni incitmemişse, kandırmamışsa etek giymek bu adamdan değerli midir ?? Özgür olmak etekle mi mümkündür ? Anlattığın kadarı ile bu adamın aşırı bir kısıtlaması, saçma kıskançlıkları yok, seni üzen bir durumu yok, sadece kendince açık bulduğu giyim tarzını istemiyor (bence bahsettiğin tarz açık değil, erkek arkadaşın açısından söylüyorum) sen onun için bu kadarcık şeyden vazgeçemez misin ???
Sevgi çifte standartlı olmaz, hep o benim istediğim gibi olsun dersen sevgi olmaz, erkekler bizim hayatımızı masala çevirmek üzere tasarlanmış şeyler değil, burası olmamış hadi değiştirelim demek bana acımasız geliyor. Bu kişinin sana saygısızlığa varacak davranışları yok ise bir etek, bir tayt aranızda mesele olmamalı. Bunlar özgürlük alanı da değil bence, giyim değiştirebilir bir tarz meselesi, çok önemli bir şey değil yaşamak için. Seni kırmayı istemem ama ben sevgi görmedim yazdıklarında. Babam gibi yapacak demişsin, babanın ne yaptığını bilemem ama baban başka biri, sevgilin başka biri, saygı sınırını aşarsa onunla mücadele edebilir ya da ayrılabilirsin bunlar başka şeyler ama bu kadar memnun olunan bir adamın küçün istekleri onu terk etme sebebi olmamalı.