Bu bi ayrılık sebebi olabilirmi ? :(

kafasikarisik12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
91
67
32
Merhaba bayanlar 2 yıllık bi ilişkim var hersey çok çok güzel 2 senedir beni hiç üzmedi kırmadı herkesin imrenerek baktığı bi ilişkimiz var yani. bugüne kadar ben ne istedim se yaptı benim isteklerime hiç Hayır demedi kendinden ödün verdi ama beni kırmadı. geçen yıl üniversite yi kazanamadm herkes üstüme gelirken sadece o yanımda oldu yani kisacasi harika bi insan ama tek sorunumuz giydiklerime karısması etek giymeme asla izin vermez mesela bi ara Tayt felan giyme dedi neyse ona ikna ettim giyiyorum ama işte bu bana saçma geliyo sen benim nişanlm değilsin kocam degilsin sana noluyo diyemiyorum erkek arkadaşımın bu kadar karısması normal biseymi ? Babamda bu tarz şeylere karşı bi insan ve ben bu konuda çok kavga ettim babamla en sevmediğim huyu budur şimdi ben ilerdede bu erkek arkadaşımla devam etsem babamın yaşattığı şeyleri oda yaşatıcak ben özgür olmak istiyorum ama onu çok seviyorum ayrilmam doğru olurmu sizce hiç bi sorun yokken sadece bu sebepten ? Kime sorsam onun gibi birini nerden bulacaksın bak bizi görüyosun ne adamlarla uğraşıyoruz rahat batıyo felan gibi yorumlar alıyorum sizce ne yapmalıyım ?

Başkasının ne dediğini boşver seni istediğin hayattan mahrum eden Kişi doğru insan olabilir mi

Bizde sizin gibiydik aynı.. şöyle giyin böyle giyin sürekli beni uyarırdı.. bide aynı ünideydik düşün :))
Yıllarca kıyafetlerime karıştı.. sözü nişanı yaptık o yüzüğü taktı adam sanki rahat bir nefes aldı Şimdi öyle rahatımki hiç bir şeyime karışmıyor :)))
Otur konuş diyeceğim ama ben 100 kere konuşmuştum elimde değil diyordu şimdi düzeldi çok şükür.. belki sizinde zamanla düzelir.

İki yildir arkadasini taniyamadinmi. Alistirilabilir biriyse alistir yok eger asla taviz vermez ayrilmayi goze alir diyorsan sen bilirsin ama baska erkeklerdede baska baska sorunlar.

Ay inşallah yaa bende ilerde daha kötü olursa diye korkuyorum

Ay inşallah yaa bende ilerde daha kötü olursa diye korkuyorum
Evet, o da var ve hiç çekilmiyor o durum ben deri dar pantolon giydim diye benimle 1 hafta konuşmadı hemde bayramdı o zaman çıldırmıştım hee bir de ne dedi bana sakince konuşuyoruz.. ben sana dar pantolonu çok yakıştırıyorum ondan istemiyorum ben bu laftan sonra bol pantolon mu giyerim daha.. ya hakikaten çok sinir bozucu bir durum inşallah halledersiniz :))))))
Oturup konuştun mu hiç? Neden böyle yapıyormuş? Kaybetme korkusu mu yaşıyor?
Birde böyle hani tatlı dille her şeyi yaptıracağın tipler varya alttan girip üsten çıkıp öyle biri mi? yoksa haytt huytt tiplertden mi :))

Ya cnm kusura bakma ama bulmussun bunuyorsun seni sevdiğinden benimsediginden karışan erkekten degil karismayandan kork zaman çok kötü lafta sevdiğini söyleyip arkadan aldatıyor bende 7yıllık evliyim ilk zamanlar karisti taşlar yerine oturdumu zaten nerde duracaklarını biliyorlar birakirsan bana yanlış yapacaksın gibi geliyor iyi dusun

Bu adami degistirebilir miyim gozuyle bakma.
bu insana katlanabilir miyim gozuyle bak. Katlanip katlanamayacagina gore degerlendir ayrilma durumunu. Yoksa kimseyi degistirmeye calismak dogru degil ve alti bos bir caba.

Giydirmeme sebebi ne ? Mesela kucuk bir ilcedesindir sadece sen boyle giyinmek istersin hos karsilanmaz bunu anlayabilirsin belki. Benim de sevgiim bu durumdaydi baslarda uyum sagliyordum 3 yil olunca he he askim diyip istedigimi giyiorum.

tüm yorumları okuyamadım, belki yazılmıştır
gerçekten bir tek sebep bu ise ayrılma
fakat sana karışmasına da müsade etme
benim eşim de evlenmeden önce ve bazen şimdi bile (ki 13 yıldır evliyiz) karışmaya çalışır bana
hala ısrarla "hayır" derim
sen de "hayır" de
sana küserse, sen bilirsin de
ayrılmak isterse, "bu sebepten ayrılacaksak tamam" de
ama ayrılan taraf sen olma

benim eşim de eskiden bana surat yapardı, 2-3 gün diline dolardı
ama ben hiç ödün vermedim
şimdi sadece 1-2 kez söylüyor, üstelemiyor
hala da ödün vermiyorum

yani özetle
sadece böyle bir sebepten ayrılan sen olma! ödün verme! ayrılacak ise o ayrılsın.

erkeklerin, türlü türlü huylarıyla uğraşmaktansa, "etek giyme" demesiyle uğraşmak, çok daha kolay

Haklısınız sanırım

Giydirmeme sebebi ne ? Mesela kucuk bir ilcedesindir sadece sen boyle giyinmek istersin hos karsilanmaz bunu anlayabilirsin belki. Benim de sevgiim bu durumdaydi baslarda uyum sagliyordum 3 yil olunca he he askim diyip istedigimi giyiorum.

Hayır küçük bi ilçe değil burdaki herkes giyer etegini sortunu ama tek dediği benim sevdiğim kızın orasını burasını niye görsünler sen erkekleri tanımıyosun tecavüzcüsü var sapığı var yani bilmiyorum mantıklı bi aciklamami bu bilemedim

Muhafazakar bi adam da o yüzden mi öyle yapıyor? Eğer öyleyse o da onun görüşü. Siz bu anlamda çok çatışırsınız gibime geliyor

ya hayatınız boyunca mini etek giymeyiverin, bu kadar iyi biriyse.

ne olacak yani? ha, başka konularda da sıkıntılı olsanız tamam da bunun için böyle adam bırakılır mı allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…