- 24 Nisan 2009
- 924
- 12
- 32
4 5 senedir gövdem de omuzlarımda ve sırtımda bu lanet şeyler var sivilce de çok var izleride çok var hepsi geçebilio ama bunlar soymadan nasıl geçicek bliemiorm doktorlara gösterdik anlamadılar biyopsi yaptırdık bi çeşit mantar çıktı ama doktor mantarla bunu pek bağdaştıramadı bi kaç ilaç yazdı bi süre kullandım bi değişiklik yok zaten lys ye hazırlanıodm ona hazırlanmakdan ilaçları sürmeye pek fırsat kalmıodu araya soğukluk girince ve biraz kullanıp etki etmeyincede sizde bilirsiniz içinizden devam etmek gelmez bi de doktorlar deneyelim bakalım geçicek mi diye verdiler bi süre kullandım dediiğğim gibi hiç değişiklik olmadı belki aranızda aynı derde sahip olanlar vardır diye resimini çektim bu şeylerin
kızlaaar doktor agop a gidicezz annem götürücem dedi ama ben bişey yapamaz die korkuorm 400 milyonmuş ücretii çok pahalııııı bi de bişey yapmazsa die tırsıorım giden var mı agop a
kızlaaar doktor agop a gidicezz annem götürücem dedi ama ben bişey yapamaz die korkuorm 400 milyonmuş ücretii çok pahalııııı bi de bişey yapmazsa die tırsıorım giden var mı agop a
Son düzenleme: