Örgü bu berenin örgüsü nasıl oluyor??? (resimli)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

turtaa

gencim güzelim yaşasın :)
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
403
4
arkadaşlar internetten bulduğum bu bere modelinin nasıl yapıldığını yazmamışlar. çok beğendim. hazır satılsa gidip alıcam ama malesef... örgü konusunda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $hats3.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 102
hahaaha :) güzelmiş harbiden.. rengi alaca bulaca olmus ama model güzel:87:

ablalarım teyzelerim kardeşlerim arkadaşlarım kimse bilmiyor mu yada bi fikri olan yok mu hiç lütfen bi cevap yazın. hiç bi bereye bu kadar heves etmemiştim

tığ ile örülmüş..altı sık iğne,,,,tığ işi fıstık örneki konulmuş...kabaartılı yerleri fıstık işi olan kısmı..kolay aslında ama ne kadar örgü bilgin olduğunu bilmediğimden nasıl anlatırım bilmiyorum...anlamadığın yerleri sorarsan daha iyi anlatabilirim....

hanzedem hanım çok teşekkür ederim sesime kulak verdiniz ben örgüden anlamam anneme söylicem o yapçak. ama o da elimde örneği olmadan yapamam der hep. sizin yazdıklarınızı ileticem o şekilde yapar artık. anladığım kadarıyla model hep aynı ama renkler değişik olduğu için farklı görünüyor doğru dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…