Bence değil ya yani farklı topiklerde konularla ilgili linkler veriliyor ürün linkleriBen indirimleri çok fazla takip ediyorum. 450 liralık çantanın muadilini dün 160 liraya buldum mesela. Link paylaşmak yasak sanırım...
düzeltme: 450 liralık değil 536 liralıkmış
Diğer topikte krem serum linkleri sorun olmuyor burada da olmaz sanırımBen indirimleri çok fazla takip ediyorum. 450 liralık çantanın muadilini dün 160 liraya buldum mesela. Link paylaşmak yasak sanırım...
düzeltme: 450 liralık değil 536 liralıkmış
Manukayi bende instadan Özge Oktar dan görüp favlamisim.daha önce kullandınız mı nasıl kalitesi falanTamamm madem yasak değil o zaman linkleri atıyorumm
Herkesin storysinde paylaştığı, kıyafet önerisi yapan hemen hemen her instagram sayfasının aldığı çanta
Muadili:Manuka Cool Çanta Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Manuka Cool Çanta Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çantacımstore Kadın Bl Mini City Çanta Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çantacımstore Kadın Bl Mini City Çanta Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok ünlü bir markanın tote çanta muadili (maalesef stoklar bitmiş kontrol etmekte fayda var)
Atmosphere Çanta Omuz Çantası Kadın Siyah Kanvas Fiyatı - Trendyol
macharelbasic Kadın Siyah Kanvas Tote Bag Yazılı Omuz Ve El Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yine high end sayılabilecek bir markanın muadil çantası
Ãantacımstore Kadın Logolu Baget Ãanta Renkli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ãantacımstore Kadın Logolu Baget Ãanta Renkli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kışın kullanılabilecek çok tatlı bi çanta
Katusa Siyah Nubuk Askılı Omuz Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Katusa Siyah Nubuk Askılı Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da yine high end sayılabilecek marka muadili çanta
Genel Markalar Kadın Timsah Desenli Omuz Çantası Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Kadın Timsah Desenli Omuz Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kullanmadım maalesef. Fiyatı fazla geldiManukayi bende instadan Özge Oktar dan görüp favlamisim.daha önce kullandınız mı nasıl kalitesi falan
Ben suveterleri gözüme kestiriyorum. Bol gömlek üstüne altına da skinny Jean. Ya da klasik salâs hırka içine basic t-shirtler mom jeans..Ben katılırım valla buraya, kışlık kombinlere ihtiyacım var
Manukayi bende instadan Özge Oktar dan görüp favlamisim.daha önce kullandınız mı nasıl kalitesi falan
Ben de çantalarına aşığım. Sitesine göz attım oversize gömlekleri de çok hoşmuşBen arada manukanın mağazasına giderim. Ama çantasını hiç kullanmadım. Sweat falan kullanıyorum güzel.