Aslında bizimle onların çok bir farkı yok ama bizim için psikolojik bi sınır var 3 lü rakamlardan 2 li rakamlara gelme gibi onlar daha zor kilo veriyorlar bak sen bir ayda anladığım kadarıyla on kilo vermişsin ne demek on kilo bir müddet sonra duracak ama ilk başta inanılmaz bir motivasyon insan için tebrik ederim canım aynen devam et inşallah.. 2 li rakamı gördüğümüz zaman çorap söküğü gibi gelecek, 2009 ağustos gibi hamile kaldım o zamandan beri kilolarla uğraşıyorum ama hiç bu kadar motive olmamıştım ve inanmamıştım başaracağıma bu sefer kesin başaracağım inanıyorummm :))Tabi ki 70 lerden 60 lara m den s ye yada s den xs ye geçmeye çalışan kadınlar bizler anlayamazlar bende 5 ocakta başladım hamile kalmak için boyumda 180 olduğu için bi bakmışsın 125 olmuşum bu sabah itibariyle 115 le yolculuğuma devam ediyorum yani senin 108 kilona benim 7 kilom daha var :) hepimize başarılar diliyorum
nasıl verdin canım sen 33 kiloyu neler yaptın meselabu gidişle verirsin bende tam 33 kilo verdm
Tebrik ederim canımkızlar merhabaaaa bir kaç gündür yazamıyordum bugün tam bir hafta oldu ve tartıdaki kilom işte buyrunnnnn başarı yolculuğumun bir haftasında 2.6 kilo vermiş bulunuyorum :))))Eki Görüntüle 1399287
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?