Bu belirtilerle sizce hamilemiyin

yawrukalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
38
18
24
2 ay önce düşük yaptım kimyasal gebelik oldu.Bu ayda adetim 1 2 gün gecikti 1 haftadır inanılmaz bi bel batması ve ağrısı var her ay adetten önce sivilcem çıkardı ama bu ay çıkmadı.Birde bugün sulu akıntım çok az da kremsi akıntı geldi son zamanlarda da dakikalık bi mide bulantısı geliyor bilmiyorum psikolojik de olabilir ama yinede umut..başkada belirtim yok göğsümde falan sızıda yok.
Bikaç gün öncede rüyamda çok rahat bi doğum yapıyordum Ağustos ayından kucağıma alıyordum ve ciddende bu ay hamile kalmişsam doğum ağustosa denk geliyor.
Sizce hamile olabilirmiyim adetten 3 gün önce test yaptım başta tek çizgiydi 2 saat sonra silik çizgide oluştu sonrada bidaha test yapmadım zaten nolur fikir verin bana🙏🙏

Eğer gününüz geçtiyse kan verin daha net olur. Genelde ilk on dkda çıkan çift çizgi kabul edilir.

Eğer gününüz geçtiyse kan verin daha net olur. Genelde ilk on dkda çıkan çift çizgi kabul edilir.
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
48 gün artık olmaz diye düşünüyorum

X