2 ay önce düşük yaptım kimyasal gebelik oldu.Bu ayda adetim 1 2 gün gecikti 1 haftadır inanılmaz bi bel batması ve ağrısı var her ay adetten önce sivilcem çıkardı ama bu ay çıkmadı.Birde bugün sulu akıntım çok az da kremsi akıntı geldi son zamanlarda da dakikalık bi mide bulantısı geliyor bilmiyorum psikolojik de olabilir ama yinede umut..başkada belirtim yok göğsümde falan sızıda yok.
Bikaç gün öncede rüyamda çok rahat bi doğum yapıyordum Ağustos ayından kucağıma alıyordum ve ciddende bu ay hamile kalmişsam doğum ağustosa denk geliyor.
Sizce hamile olabilirmiyim adetten 3 gün önce test yaptım başta tek çizgiydi 2 saat sonra silik çizgide oluştu sonrada bidaha test yapmadım zaten nolur fikir verin bana
Bikaç gün öncede rüyamda çok rahat bi doğum yapıyordum Ağustos ayından kucağıma alıyordum ve ciddende bu ay hamile kalmişsam doğum ağustosa denk geliyor.
Sizce hamile olabilirmiyim adetten 3 gün önce test yaptım başta tek çizgiydi 2 saat sonra silik çizgide oluştu sonrada bidaha test yapmadım zaten nolur fikir verin bana