Gebeliğe Hazırlık Bu belirtileri yaşayan var mı? Yardımcı olun!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Merhabalar...bu ay klomen kullandım.ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum.2 gün sonra karnımda ve belimde gaz sancısı gibi bir ağrı var.İdrar çıkışımda azaldı.normalde daha sık idrara çıkardım..acaba OHSS sendromu belirtilerini mi yaşıyorum ???? Daha erken mi bu belirtiler için bilmiyorum! Aranızda OHSS olan var mı? Hangi sorunlarınız oldu?? Lütfen yardım!

canım ben ohss oldum, çatlatma iğnesinden sonra 2-3 gün sonra karnın şişmeye başlıyor, ben çok zayıfım normalde ama karnım bildiğin 6 aylık gibi şişti, nefes alamıyorsun, yani mesela yan yatamıyorsun çünkü nefes alamıyorsun, yüzüstü yatman lazım, yataktan kalkarken öksürüyorsun çünkü nefes darlığı gibi bir şey oluyor öksürük geliyor, eğer bunlar varsa bana oksapar diye bir kan sulandırıcı verdi doktor, vurdum hergün, kendime geldim , bol bol su iç, idrara çıkma azalıyormuş ama idrara çıkman lazım demişti doktor bol bol su iç demişti. böyle

Kaç gün sürdü iyileşmen? Birde karnımda gaz sancısı var gibi seninde öyle miydi ? polikistik over problemim var mıydı canım? Yardımcı olursan sevinirm

Kaç gün sürdü iyileşmen? Birde karnımda gaz sancısı var gibi seninde öyle miydi ? polikistik over problemim var mıydı canım? Yardımcı olursan sevinirm
ben yaşadıklarım normal zannettiğim için karnım şiştikten 3 gün yani çatlatma iğnesinden 6 gün sonra gitmiştim doktora, o gün tahlil yaptı iğneyi verdi oksaparı, o gün ve ertesi gün vurdum yaklaşık 10 gün vurdum iğneyi ama ilk 2 günden sonra bir şeyim kalmamıştı mucize gibi gelmişti valla o iğne, sancı oluyordu böyle arada giren ama bu yumurtan çatladığı için de olabilir canım hemen ohss ye yorma, nefes darlığın varsa karnın tuhaf şekilde şiştiyse ohss oluyor, ohss olmadan vurdurduğum çatlatma iğnesinde de gaz sancıları hissetmiştim yani normal, bu arada ben de pcosum

Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için...yatın dr a gideceğim belkide dediğin gibi yumurtalarım çatlıyor.nefes darlığım veya karnımda anormal şişlik yok.hafif şimliğim var.daha öncede kullandım klomen + ovitralle ama olmadı bişey...şimdi bunda korktum...umarım bişey olmaz...sende kendini hasta hissetmiş miydin? Böyle sanki ilaç tüm damarlarımda geziyor hissediyorum gibi

Canım ağır ilaçlar bunlar illa ki şişlik ağrı oluyor normal, ben son kullandığımda adet olana kadar gaz ağrısı kaşık ağrısı oldu ve doktor normal dedi yani çok takma kafana, adet olmayı bekle baktın gelmiyor test yap, ben artık yoruldum gonalf klomen filan derken bu ay hayıt suyu içtim ve devam da ediyorum şu ortalık durulana kadar salgından doktora gitmeyeceğim normalde adetle gel demişti ama gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…