- 12 Aralık 2024
- 35
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Aktas Sena
-
Bacak ağrısı mı yoksa hepsi miEvet belirti
HepsiBacak ağrısı mı yoksa hepsi mi
sağ bacağa atan değişik bi sızı mı desem ağrı mı bende yaşadım onu olabilir :)Hanımlar bu ay eşimle yumurtlama gününden 2 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik Normalde bugün regl olmam lazım ama henüz gelmedi 3 gündür belimde ağrı var iştahım bayağı arttı Sanki hiç doymuyor gibi hissediyorum daha önce hiç yaşamadığım bir bacak ağrısı da yaşıyorum sağ bacağımda bir ağrı var ...
bunlar bir belirti olabilir mi ?
Romatizma gibi ağrıdı benim de bi test yapsan kuzum. Bu belirtiler bendede var gebeyimHanımlar bu ay eşimle yumurtlama gününden 2 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik Normalde bugün regl olmam lazım ama henüz gelmedi 3 gündür belimde ağrı var iştahım bayağı arttı Sanki hiç doymuyor gibi hissediyorum daha önce hiç yaşamadığım bir bacak ağrısı da yaşıyorum sağ bacağımda bir ağrı var ...
bunlar bir belirti olabilir mi ?
Mrb benimde adete 5gun var 3gun once bel agrim basladi bacaklaromda agriyor hatta kalcalarim sanki et çürüğü gibi ağrı dünde adet olucakmisim gibi kasikta agri adet gunum 19aralik agrilar devam ediyor kasok agrisi arada geciyot bel agrisi egilince baya hissediyorum yürümek bile zor geliyor bazenRomatizma gibi ağrıdı benim de bi test yapsan kuzum. Bu belirtiler bendede var gebeyim
Evet evet benimde belim özellikle eğilip kalkarken beni zorluyorMrb benimde adete 5gun var 3gun once bel agrim basladi bacaklaromda agriyor hatta kalcalarim sanki et çürüğü gibi ağrı dünde adet olucakmisim gibi kasikta agri adet gunum 19aralik agrilar devam ediyor kasok agrisi arada geciyot bel agrisi egilince baya hissediyorum yürümek bile zor geliyor bazen
Sonucunuz ne oldu benim olursa supriz olucak 19da adet gunumEvet evet benimde belim özellikle eğilip kalkarken beni zorluyor
Bugün gecikmemim 3. GünüSonucunuz ne oldu benim olursa supriz olucak 19da adet gunum
İnşallah pozitif çıkar kasik agrin oluyor mu adet olucakmisim gibiBugün gecikmemim 3. Günü
5 güne kadar normal sayıldığı için pazartesiyi bekliyorumAma çok heyecanlıyım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin ⚘️
Baya baya normal adet ağrıları yaşadım. Baya önceden başladı ama benim 10 gün kala falan . Şu an hiç ağrı kalmadı . Sadece hafif bel ağrım var . Gelen giden bisey yokİnşallah pozitif çıkar kasik agrin oluyor mu adet olucakmisim gibi
Pazartesi guzel haberleri alırsınız inşallah belirtilerimiz ayni yazarsaniz sonucunuzu cok sevinirimBaya baya normal adet ağrıları yaşadım. Baya önceden başladı ama benim 10 gün kala falan . Şu an hiç ağrı kalmadı . Sadece hafif bel ağrım var . Gelen giden bisey yok
İnşallah canım haber vereceğim mutlakaPazartesi guzel haberleri alırsınız inşallah belirtilerimiz ayni yazarsaniz sonucunuzu cok sevinirim
Belirtiler adet olucakmışın gibi mi cnmBende aynı belirtileri yaşiyorum kızlar bel agrısı ara ara kasık agrısı koku hassasiyeti ve hafif mide bulantısı normalde 21 günde regl olurum ve hep düzenlidir 14ünde olmam gerekiyordu olmadım bugün döngünün 24.günü 28 olmasını beklicem ama her an regl olacakmısım gibi de bir his var
Evet öyle ama adet olacagımda daha şiddetli bel ve kasık agrım olur bu biraz daha hafif bir agrı ve az önce akıntıyla beraber biraz leke gelmiş sanırım adet olacam yaBelirtiler adet olucakmışın gibi mi cnm
Insallah adet degildir cnmEvet öyle ama adet olacagımda daha şiddetli bel ve kasık agrım olur bu biraz daha hafif bir agrı ve az önce akıntıyla beraber biraz leke gelmiş sanırım adet olacam ya
Ne yaptin cnmİnşallah canım haber vereceğim mutlaka
İnşallah canım ya bu ay çok ümitliydimInsallah adet degildir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?