• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayan var mı? Hamile miyim? yardım bekliyorum

Deniz5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
2
4
1
34
Kizlar Mart in 19 unda regl oldum benim döngü 30 gün. 2 sinde eşimle gece birlikte olduk. Ertesi gün akşam istardan sonra ertes72 kullandım. Nişanın 5 inden beri kasık ağrısı yaşıyorum. 4 gün önce de kahve lekelenme yaşadım belim ağrıyor ve ayaklarım hiç olmadığı kadar üşüyor. Göğüs uçlarında pul pul dökülme oldu azıcık. Göğüs ağrısı normal. Bu belirtiler dışında bir belirtim yok. Regl ime 4 gün var daha. Bu hamilelik belirtileri mı yoksa ertes72 kanamalara sebep oluyor mu? Test de yapmak istemedim yine negatif çıkacak dusuncesiyle. Her ay yapıyorum telaslanip.

Kizlar Mart in 19 unda regl oldum benim döngü 30 gün. 2 sinde eşimle gece birlikte olduk. Ertesi gün akşam istardan sonra ertes72 kullandım. Nişanın 5 inden beri kasık ağrısı yaşıyorum. 4 gün önce de kahve lekelenme yaşadım belim ağrıyor ve ayaklarım hiç olmadığı kadar üşüyor. Göğüs uçlarında pul pul dökülme oldu azıcık. Göğüs ağrısı normal. Bu belirtiler dışında bir belirtim yok. Regl ime 4 gün var daha. Bu hamilelik belirtileri mı yoksa ertes72 kanamalara sebep oluyor mu? Test de yapmak istemedim yine negatif çıkacak dusuncesiyle. Her ay yapıyorum telaslanip.
anlamadığım hamile kalmak mı istiyorsunız? eğer öyleyse ertesi gün hapı neden kullandınız? ama bir arkadasım da kullandı o haptan ara kanama ve ağrı yapmıştı ona da hamile kalmadı ama

Ne istiyorsunuz anlamadım gerçekten?

Madem gebelik istiyorsunuz hapı neden kullandınız ? önce bi ne istediğinize karar vermeniz daha iyi olur sanki

Ertes72 halime kalmamak için kullanılır. Bende hamile kalmamak için kullandım tabiki. Niye hamile kalmak isteyip de ilaç kullanayım Allah aşkına. Sadece bu tip belirtiler yaşıyorum. Böyle bir durum yaşayıp da hamile kalan var mı öğrenmek istiyorum. Birlikteliğim tam yumurtlama dönemine geldi çünkü. Ertes72 pek tesirli değilmiş okuduğum kadarıyla.

Ertes72 halime kalmamak için kullanılır. Bende hamile kalmamak için kullandım tabiki. Niye hamile kalmak isteyip de ilaç kullanayım Allah aşkına. Sadece bu tip belirtiler yaşıyorum. Böyle bir durum yaşayıp da hamile kalan var mı öğrenmek istiyorum. Birlikteliğim tam yumurtlama dönemine geldi çünkü. Ertes72 pek tesirli değilmiş okuduğum kadarıyla.
bi kan testi yaptırmanda fayda var bende ilişkiden 5-6 saat sonra ella hap kullandım içim rahat etsin diye gel gör ki üzerinden 1 ay geçti kan testi yaptırdım negatif çıktı da biraz biraz öyle rahatladım işin komik yanı ben ilişkiden 2 hafta sonra regl olmama rağmen rahat edemeyip gidip kan test yaptırdım bence sende bi git yaptır o zaman belki bir nebze daha rahat edersin ben tamamen rahat etmek için bir sonraki adet dönemimi bekliyorum 🙏 bu arada belki içtiğin ilacın yan etkileri de olabilir bu belirtiler bi kan testi yaptırmadan bilemeyiz en güvenilir sonuç her zaman kan testi olacaktır ☺️ bu arada ben ertesi gün hapı kullandığım için çok pişmanım çünkü hormonlarımı ve psikolojimi çok bozdu bir daha asla kullanmayacağım tek hap 😒

Back