- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Kızlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun. Benim sorunlarım biraz garip internetten araştırdım bulamadım tam.. Sabahları uyandığımda mide bulantım çok oluyor ama çıkarma yok sadece bulantı hissi. Hamilelik gibi bir şey söz konusu değil bu arada :) hep araştırınca sabahları mide bulantısı diye hamilelik çıkıyor ondan söyleyeyim dedim baştan. Sabah ilk uyanır uyanmaz yataktan kalkarken çok zorlanıyorum çünkü midem aşırı derecede ağrır sanki gece yatmadan önce kilolarca taş yutmuşum hareket edemiyormuşum gibi. Sonra o geçer mide bulantısı başlar 5-10 dakika yani bulantı hissi. Gün içinde de çok olur. Bu aralar diğer bir şikayetim de yutkunduğum zaman sanki normal tükürük yutuyormuşum gibi değil de daha ekşimsi ve daha fazla miktarda ama daha sıvı bir şey yutuyormuşum gibi oluyor. Mide bulantım falan yok; ama yanma oluyor ara sıra. Ayrıca kasılma tarzı garip şeyler de hissediyorum sanki midem büzüşüyormuş gibi. Strese bağlı olabilir mi; çünkü bir ay önce çok stresli bir gün yaşamıştım ve hiçbir şey yiyememiştim midem çok kötü olmuştu.. Sizce ne olabilir? Çünkü ben doktora gitmeden önce hep araştırırım belirtileri genelde hastalığımı bilerek giderim doktora. Ona göre sorular sorarım. Yardımcı olabilir misiniz?