Zaten en erken gebelik belirtileri regle 6 7 gün kala başlıyor. Bu ikisi gebelik belirtisi evet ama net gebelik belirtisi diyemeyiz :) birkaç gün sonra test yapın istersenizKızlar göğsümde hassasiyet yoğurt gibi katı beyaz akıntım başladı regl 6 gün var ancak regl zamanlarimda bu belirtiler olmazdı ilk çocuĝumda da bunlar oldumu hatırlamıyorum sizce?
Yaaaa benim de 6 günüm var göğüs hassasiyeti ve şiddetli bel ağrısı var ben de merak içindeyimKızlar göğsümde hassasiyet yoğurt gibi katı beyaz akıntım başladı regl 6 gün var ancak regl zamanlarimda bu belirtiler olmazdı ilk çocuĝumda da bunlar oldumu hatırlamıyorum sizce?
Aynı anda deneyelim testi hadi bakalim hayirli haberler bende bel ağrısı yokYaaaa benim de 6 günüm var göğüs hassasiyeti ve şiddetli bel ağrısı var ben de merak içindeyim
Erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ne zman yapsam olur kiZaten en erken gebelik belirtileri regle 6 7 gün kala başlıyor. Bu ikisi gebelik belirtisi evet ama net gebelik belirtisi diyemeyiz :) birkaç gün sonra test yapın isterseniz
Bence sonrasında üzülmemek için biraz sabırlı olun varsa da zaten her türlü sevinirsiniz bir hafta geç sevinin üzülmektense, regl gününüz gelince test yapın ve testle beraber kan verip netleştirin derimErken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ne zman yapsam olur ki
Erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ne zman yapsam olur ki
Yarın itibariyle yapmaya başlayacağım ben birlikte yapalım 5 gün kala itibariyle öğrenen çok kişi varAynı anda deneyelim testi hadi bakalim hayirli haberler bende bel ağrısı yok
çıkmayabilir de çıkabilir de :) negatif görseniz üzülmeyin yani o nedenleErken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ne zman yapsam olur ki
O yüzden sabredip reglin 2 gün geçsin yapıcam diyorum kendime daha net sonuç alırım gecikmiyor normaldeçıkmayabilir de çıkabilir de :) negatif görseniz üzülmeyin yani o nedenle