• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu belirtiler nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minigim17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
392
229
103
Kızlar merhaba adetime 9 gün var. Bikac gündür göğüs hassasiyetim vardi. Bugün de biraz pembe akıntı gelmişti umursamadım. Şimdi de adet ağrısı gibi karın agrım ve kasik agrim var tuvalette biraz kırmızı akıntı geldi. Bu kadar erken adet olmam hiç. Genelde gecikir. 2 aydır korunmuyoruz. Cikmayacagini bile bile test yaptım negatif çıktı tâbi ki. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi. Ya da düşük olsa bu kadar erken olur mu. Adet gecikmesi gerekmez mi.

Belirtilerin %80i psikolojik oluyor. 15 aydır yasamadığım belirti kalmadı. Bu daha önce hiç olmadı dedigim bir ton sey... Ama henüz gelmedi bebe. 🤷🏻‍♀️

Çok umutlanma daha çok var adetine. Zamanını bekle ve kendinle ilgilenme sonucu kötü oluyor üzülmeni istemem 😣😔

Adetinize daha çok var test negatif çıkabilir . Çok istediğimiz zaman belirti arıyoruz ve her şeyi ona yoruyoruz adetinizi bekleyip test yapın başka türlü burda bi yardımımız dokunmaz henüz erken

Kızlar merhaba adetime 9 gün var. Bikac gündür göğüs hassasiyetim vardi. Bugün de biraz pembe akıntı gelmişti umursamadım. Şimdi de adet ağrısı gibi karın agrım ve kasik agrim var tuvalette biraz kırmızı akıntı geldi. Bu kadar erken adet olmam hiç. Genelde gecikir. 2 aydır korunmuyoruz. Cikmayacagini bile bile test yaptım negatif çıktı tâbi ki. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi. Ya da düşük olsa bu kadar erken olur mu. Adet gecikmesi gerekmez mi.
Geç yumurtluyor olabilirsiniz bazı zamanlarda yumurtalama günleri bu belirtiler yasanıyor doktora görünmenizi tavsye ederim ertelemeyin gebelik için çok erken zaman. Umarım bebeğinize kavusursunuz bir an önce

Back