Bu belirtiler hamilelikten mi tecrübeli bayanlar yardım lutfen?

Test yaptin mi canim
Ve o kadar anne sozu dinleyen biriyle olmaz seninki canim bence artik konusma onunla hamileysen bile haber verme ona degmez

Evet canim yaptirdim bata 4 gun kala beta 0.1 cikti... Yani hamile degilim ama regl olmadim henuz erken mi yaptirdim bilmiyorum hic 1 hafta kadar beklicem olamazsam tekrar giderim sonradan artanlari duydum cunku

Evet canim yaptirdim bata 4 gun kala beta 0.1 cikti... Yani hamile degilim ama regl olmadim henuz erken mi yaptirdim bilmiyorum hic 1 hafta kadar beklicem olamazsam tekrar giderim sonradan artanlari duydum cunku
Ben ilk cocugumda bata 5 gun kala yaptirdim 0.1 di battan 1 hafta sonra yaptirdim 1 di 9 gun sonrasi yaptirdim 4.2 filandi gec dollenme oldu

Benim gun gecti hala bisey yok ama gec dollenme imkansiz esimle evleri ayirdik sadece yumurtlamada birliktelik yasadik hamile olmam imkansiz stresten olmustur

Ya hala olmadi karnimda agrimiyor suan gogus agrilarim da azaldi kan testi 0.1 kafayi yicem ben bu bebege kiyamam ama bosaniyorum bosaninca tek basima cesaret edemiyorum cunki tayin olucam nereye oldugi belli degil pesimde evsiz yurtsuz onuda perisan edemem insallah biran once regl olurum kafam cok karisik

Kizlar yine ben cunku kotuyum bugun regl basladi ama baslamadi gibi 1-2 damla sacama sapan bisey geldi saatelrdir gerisi yok yani hcg ye 1 hafta omce baktirmis oldum ve 0.1 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…