- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Yumurtlama gününüz ne zamandı adete 5 gün kalasıya bu kadar erken belirtiler olur mu bilemiyorum ama bazen erken gebelik testi yapıp sonuç alanlarda oluyo istersen yarın bi al dene
Kan tahlili yapmalısınız. Ufak belirtiler olabilir mesela bende regle 5 gün kala bel ağrısı vardı ama halsizlik baş dönmesi mide bulantısı tamamen psikolojik gibi geldi bana. Bu belirtiler için çok erken. Bi kere mide bulantısı hcg bin yükselmesiyle olur ki daha bu zamanda hcg en çok 50 civarı falandır sanırım.Merhaba bayanlar uzatmadan anlatiyorum.
Esimle gecen hafta ani bir sekilde bosanma karari aldik. Bosanma karari almadan once yumurtlama gunumden 2 gun once birlikte olduk esimle. Aramizda sorunlar vardi ama bosanicak derece de degildi. Simdi ben son 4 gundur uykudan kalkamiyorum. Kasiklarimda batma var adetime 5 gun kaldi normalde goguslerimin agrisindan duramazdim suan hicbirsey yok. Kac gundur halsizim basim donuyor midem bulaniyor. Ozelikle bu sabah bulantidan yataktan cikamadim. Bide kasik batmasinin yaninda belimde asiri bir agri oldu. Ogleden sonra azaldi biraz ama hala ara ara batma ve bulanti oluyor.. Hamilemiyimdir?
Boşanma kararını şimdilik bir kenara bırak önce yarın bi gebelik testi yap eğer sonuç olumlu çıkarsa ardından aile hekimine git kan tahlili yaptır hakkında hayırlısı olsun3undeydi evet cok erken stresten bu sekilde oluyor diye dusunuyorum ama bi taraftanda icim icimi yiyor ya hamileysem diye kafam cok karisik
Kan tahlili yapmalısınız. Ufak belirtiler olabilir mesela bende regle 5 gün kala bel ağrısı vardı ama halsizlik baş dönmesi mide bulantısı tamamen psikolojik gibi geldi bana. Bu belirtiler için çok erken. Bi kere mide bulantısı hcg bin yükselmesiyle olur ki daha bu zamanda hcg en çok 50 civarı falandır sanırım.
Boşanma kararını şimdilik bir kenara bırak önce yarın bi gebelik testi yap eğer sonuç olumlu çıkarsa ardından aile hekimine git kan tahlili yaptır hakkında hayırlısı olsun
Kesin bosanacakmisiniz
Ozel degilse sende bosanmak istiyormusun yani hani bi oluru yok mu hamile kalirsan tabi sadece cocuk icin insn asla barismaz daha kotu olur hersey hakkinda hayirlisi olsun test yap bian onceEvet dava acildi gun bekliyoruz suanda kesin yani
Ozel degilse sende bosanmak istiyormusun yani hani bi oluru yok mu hamile kalirsan tabi sadece cocuk icin insn asla barismaz daha kotu olur hersey hakkinda hayirlisi olsun test yap bian once
Allah yardimcin olsun omu dava actiKavga ettik 1 ay once tam aramiz duzelmisti tekrar bi kavga oldu ama ben esimi seviyorum sadece cocuk icin degil suan gelse hatasini anladiysa tekrar biseyler olabilir yuva kolay yapilmiyor sonucta ama esim benden nefret ettigini asla bir araya gelmeyecegini beni iatemedigini soyledi bende israr etmedim bunalri duyunca bitti yani
Ve hic ona bu gebelik hkkinda konustun mu yani konusmuyormusunuz hic kolaymi ya oyle bosanmak cok pisman olurAllah yardimcin olsun omu dava acti
Ve hic ona bu gebelik hkkinda konustun mu yani konusmuyormusunuz hic kolaymi ya oyle bosanmak cok pisman olur
Allah o kaynananı bildiği gibi yapsın hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ne diyeceğimi bilemedim ama hamileysen sanki değişir herşey gibime geliyor eşinde değişir arada çocuk var olur hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir de bu da vesile olurAnlasmali acicaktim ben vazgectim o gidip birakmis adliyeye gittim dosya var ama bekliyorum iste nolcak bilmiyorum. Esimin ailesinbeni istemiyor bidaha asla gorusturmezler bizi biliyorum... Hamile olabilirim demistim en konusmamizda o kadar kolay degil degilsindir dedi gunlerdir ben onu o da beni aramiyor. Arasamda annesi asla actirmaz... Ailesinin evinde suanda ilk gun annesi telefonunu alip kapatmis annesini aradim gorusturmucem dedi yuzume kapatti...
Allah o kaynananı bildiği gibi yapsın hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ne diyeceğimi bilemedim ama hamileysen sanki değişir herşey gibime geliyor eşinde değişir arada çocuk var olur hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir de bu da vesile olur
hakkında hayırlısı diyorum haklısın galibaBeni sevmeyen bir erkekle sirf cocuk icin bir araya gelmem asla beni birakip gitti bir haftadir oldum bittim maddi gucum var memurum tek basima buyuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?