Bu belirtiler hamilelik olabilir mi?

LeucotheaThemis

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
1.207
1.664
Herkese merhaba buralarda yeniyim ve sizlerden deneyimlerinize bagli olarak fikir almak istedigim bir konu var. Yeni evliyim ve esimle geri cekilme yontemiyle korunuyoruz. Yillardir da regl döngümu uygulama üzerinden takip ettiğim icin ovulasyon gunlerimi tahmin edebiliyorum ve uygulamadaki günüm hic sasirmadi bugune kadar. Bu ay tahmini ovulasyondan 2 gun once ve 2 gun sonra birlikteligimiz oldu. Bu gün de regl olmam gerekiyordu. Normalde şüphelenmezdim fakat bir kaç gündür koku hassasiyeti ve mide bulantisi yasiyorum, bunun dışında kafa karışıklığı ve halsizlik de var. Koku hassasiyeti annemin dikkatini cektigi icin erken gebelik testi yapmami istedi ama 2 gün önce yaptigim test negatif çıktı, bahsettigim belirtiler ise devam ediyor. Bunun dışında hafif bir soguk algınlığı da yaşıyorum ve ya bir sey varsa endisemden ilac kullanmaya cekiniyorum. Hamilelik ve belirtileri herkeste cok farkli biliyorum ama sizin bu konudaki deneyimleriniz neler sizce hamile olma ihtimalim var mıdır, yoksa ilac kullanmali miyim? Normalde bu kadar kafaya takmazdim ama dedigim gibi soguk alginligi ilacı almam gerekiyor ve eger hamilelik durumu varsa herhangi bir zarar vermekten korkuyorum.

bence kullanmayım belirtiler birebir gibi ayrıca gebeliğin ilk başlarında soğuk algınlığı oluyor, istemiyor musunuz şuanlık bebek?

Kan tahlili verin varsa orda çıkar ona göre ilaç kullanın

bence kullanmayım belirtiler birebir gibi ayrıca gebeliğin ilk başlarında soğuk algınlığı oluyor, istemiyor musunuz şuanlık bebek?
Su anda planlamiyorduk ama ikimiz de cocuklari cok seviyoruz. Olursa güzel bir sürpriz olur bizim icin. Hatta ben esime belli etmemeye çalışıyorum ona baski yapmamak için ama aslında fazlasiyla istiyorum. O yüzden de burda sormak istedim belki de ben her seyi hamileliğe yoruyorumdur diye sogukalginligi olabildigini bilmiyordum iyi oldu soylediginiz. Ben ne olur ne olmaz ıhlamur ve vicksle idare edeyim emin olana kadar

bencede
riske atmayın için daha sonra çok üzülürsünüz, geçmiş olsun
umarım her şey gönlünüzce olur :)

Bu gece de regl olmazsam yarin oyle yapacagim gibi duruyor. Henüz kanda cikmasi icin cok erken olabilir mi diye de kafama takıldı. Ne zormuş kadin olmak
Çok zor kadın olmak heleki gebelik istiyorsan daha zor her ay hamilemiyim düşüncesi heyecanı insanı mahvediyor ben iki yıllık evliyim geçen aralıkta ikiz düşürdüm bir yıl oldu hala bebeğim olmadı

Çok zor kadın olmak heleki gebelik istiyorsan daha zor her ay hamilemiyim düşüncesi heyecanı insanı mahvediyor ben iki yıllık evliyim geçen aralıkta ikiz düşürdüm bir yıl oldu hala bebeğim olmadı
Yaa cok cok üzüldüm. Her seyin ve herkesin bir zamani var derler ya, bu yüzden her seyde vardir bi hayir demek gerekiyor. Ama ben planlamiyorken boyle rutubetten nem kapiyorsam her ay yasadigin stresi tahmin edebiliyorum. Umarim Allah bütün bu sıkıntılarini unutturacak guzel bebegini en kisa zamanda nasip eder.

Kan vermeye gitmek icin hazirlanirken regl oldugumu farkettim . Sanırım soguk algınlığindan dolayi yasadigim burun akıntısı bulantiya sebep olunca kafa karıştırdi. Hepinize yorumlariniz icin teşekkür ederim. Allah isteyen herkese en kısa zamanda müjdeli haberi almayi nasip eder umarim

1 gün geckiktiyse biraz daha bekle bence yada bu erken gebelik testi oluyo markası predictor early 50 ₺civrinda onu al o adetine 6 gün kalincaya kadar bile çıkıyor genelde benim adetime 4 gün kala yptim silik çizgi çıktı sonra ertesi gün kan verdim gebeyim şuanda ama miratech erken gebelik testi çıkarmıyor yinde sen bilirsin ama bnce ya kan ver yada predictor early al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…