- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- Konu Sahibi LeucotheaThemis
Herkese merhaba buralarda yeniyim ve sizlerden deneyimlerinize bagli olarak fikir almak istedigim bir konu var. Yeni evliyim ve esimle geri cekilme yontemiyle korunuyoruz. Yillardir da regl döngümu uygulama üzerinden takip ettiğim icin ovulasyon gunlerimi tahmin edebiliyorum ve uygulamadaki günüm hic sasirmadi bugune kadar. Bu ay tahmini ovulasyondan 2 gun once ve 2 gun sonra birlikteligimiz oldu. Bu gün de regl olmam gerekiyordu. Normalde şüphelenmezdim fakat bir kaç gündür koku hassasiyeti ve mide bulantisi yasiyorum, bunun dışında kafa karışıklığı ve halsizlik de var. Koku hassasiyeti annemin dikkatini cektigi icin erken gebelik testi yapmami istedi ama 2 gün önce yaptigim test negatif çıktı, bahsettigim belirtiler ise devam ediyor. Bunun dışında hafif bir soguk algınlığı da yaşıyorum ve ya bir sey varsa endisemden ilac kullanmaya cekiniyorum. Hamilelik ve belirtileri herkeste cok farkli biliyorum ama sizin bu konudaki deneyimleriniz neler sizce hamile olma ihtimalim var mıdır, yoksa ilac kullanmali miyim? Normalde bu kadar kafaya takmazdim ama dedigim gibi soguk alginligi ilacı almam gerekiyor ve eger hamilelik durumu varsa herhangi bir zarar vermekten korkuyorum.