Bu belirti göbek düşmesi olabilirmi

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Merhaba hanımlar benim ocak ayından beri inanılmaz bi bel ağrım var birde inanılmaz halsizim hiç bişey yapmadan yatmak istiyorm ayağa kalktıgımda takatsizim ama buda malesef mümkün olmuyo çünkü cocugum var ve kıvrana kıvrana ilgileniyorum oyun istiyo acıkıyo herşeyi mecbur ben yapıyorm kimsem yok doktora gittim 2 defa röntgen ultrason tahliller hepsine bakıldı hiç bişey çıkmadı. En son 2 gün önce göbeğimin sol tarafında kalp atar gibi bişey attıgını farkettim göbek düşmesi mi bilmiyorm böyle bel ağrısı yaşayan varmı

çok yorulduğum zaman filan ben de göbeğimin attığını hissederim.

Biz göbek kaçması deriz onu mu diyorsunuz acaba.. birkaç kez ard arda takla atinca düzeliyordu.. deneyebilirsiniz.. ama halsizlik yapmaz o.. sadece dik duramazsiniz ağrir eğik durmak zorunda kalirsiniz. B12 degerinize ve troidlerinize baktilarmi?

Merhaba. Sabah kalktığınızda aç karnına düz bir yere sırt üstü yatın. Elinizi göbek deliğinin üstüne koyun. Tam ortada atması lazım. Eğer düşmüşse bilen birine aç karnına çektirmeniz lazım. Geçmiş olsun

Göbek kaçması karın ağrısı yapar daha çok
Düz uzanıp parmağınızla göbek deliğinize Bi süre bastırdığınızda yerine oturur

Amaa kaçıp kaçmadığından emin olmak lazım :) sonra yerinde olan göbeği kaçırmayalım :)

Hepsine baktılar hiç bişey çıkmadı geçmek bilmeyen bi bel ağrısı var ve halsizlik arada bulantı

Teşekkür ederim yani bel ağrısı yapar mı göbek düşmesi

Aynı belirtileri arkadaşım yaşıyordu..
Bütün tahliller temiz çıktı Piskolojik olduğunu söylüyor doktorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…