sagen tatlım bhcg değerin 2 gün arayla yaklaşık 2 katına çıkıyorsa problem yok demektir. muhtemelen geç döllenmeden kaynaklı değerin düşük çıkmış. eğer kimyasal gebelik olsaydı değerin 2 gün sonrasında katlanmaz düşerdi. bence sorun yok. stres yapma, üzülme, kendine dikkat et ve bol bol dua et. tebrik ederim canım.
ysmnshn canım bence aşırı stres yüzünden regl gecikmiş olabilir. bu kadar geç yumurtlamana imkan yok çünkü yaşadığın belirtiler adet sancıları olabilir.
bunu öğrenmek beni rahatlattı umarım sorunsuz katlanmaya devam eder beni düşündüren reglm 5 gün geçtiğinde hcg 28 çıktı çokk az gibi gelio bana bu değer okuduğum yazılarda daha yüsek değerlerden bahsedilio kaç gün geciktiğinde senin 40 çıkmıştı
tşkr ederim içime su sertptin
teşklr cvp için 2 günde bir katladığında bi sorun olmadığını az çok okuduğum yazılardan anladım ama insan ister istemaz tedirgin oluyor ben geçikmeden 6 gün sonra baktırdığım hcg 28 idi 2 gün sonra 74 oldu bugün yine baktırdım dayanamadım 308,9 sırnaşık şey olmuşama hala tedirginimsenağlama
Kızlar o kadar bekledİm hİÇ bİŞİ Çıkmadı. Son adetİm 1 temmuz du. Kan testİ bİle 10 gÜn Önce 1.9 Çıktı.İdrar testİ hep negatİftİ.5 gÜn Önce ultrasonda da bİŞİ gÖremedİk. DÜn yaptırdım bİ kan testİ daha 15 gÜndÜr adet olmayınca. 1250 Çıktı neredeyse 6 haftalık. Yarın sabah doktora gİdİcem kontrole. Çok stres yapmıŞtım. Sonunda oldu.İnŞallah yarın gÖrÜrÜz keseyİ. :)) allah herkesİn İsteĞİnİ versİn.
Kızlar o kadar bekledİm hİÇ bİŞİ Çıkmadı. Son adetİm 1 temmuz du. Kan testİ bİle 10 gÜn Önce 1.9 Çıktı.İdrar testİ hep negatİftİ.5 gÜn Önce ultrasonda da bİŞİ gÖremedİk. DÜn yaptırdım bİ kan testİ daha 15 gÜndÜr adet olmayınca. 1250 Çıktı neredeyse 6 haftalık. Yarın sabah doktora gİdİcem kontrole. Çok stres yapmıŞtım. Sonunda oldu.İnŞallah yarın gÖrÜrÜz keseyİ. :)) allah herkesİn İsteĞİnİ versİn.